Wyszukiwarka przepisów kulinarnych...

Chcesz dodać swój lub ulubiony blog... napisz (kontakt w stopce)

Ostatnie przepisy kulinarne w kuchni Hot Pot - Fabryka smaków

W kuchni Hot Pot - Fabryka smaków jest już 28 dobrych przepisów:

  • Królik duszony z jałowcem w czerwonym winie.

    Przepis dodany:
    4.57
    Królik duszony z jałowcem w czerwonym winie.
      Autor przepisu: Hot Pot Fabryka smaków. Witajcie Dzisiaj przedstawię przepis na delikatne, chude i bardzo smaczne oraz soczyste mięso z królika.   Porcja dla 4 Czytaj dalej: Królik duszony z jałowcem w czerwonym winie.
  • Galeria

    Przepis dodany:
    4.75
    Galeria
  • Hummus klasyczny.

    Przepis dodany:
    4.66
    Hummus klasyczny.
    Witajcie! Dzisiaj coś mało znanego na naszych stołach, czyli hummus. Bardzo smaczna potrawa, podawana na zimno z chlebkiem pita lub naan. Popularna na Bliskim Wschodzie, Czytaj dalej: Hummus klasyczny.
  • Blog roku 2013.

    Przepis dodany:
    4.46
    Blog roku 2013.
    Witajcie! W tym roku moja strona bierze udział w konkursie Blog Roku 2013 w kategorii KULINARNE.  Aby oddać głos wystarczy wysłać sms pod numer: 7122 Czytaj dalej: Blog roku 2013.
  • Marynowana karkówka na grzance z czerwonym pesto, suszonymi pomidorami i tymiankiem.

    Przepis dodany:
    4.73
    Marynowana karkówka na grzance z czerwonym pesto, suszonymi pomidorami i tymiankiem.
    Autor przepisu: Hot Pot Fabryka smaków. Witajcie! Dzisiaj jedno z moich dań, które podaję na imprezach. Jest bardzo aromatyczne oraz proste, syte i szybkie do Czytaj dalej: Marynowana karkówka na grzance z czerwonym pesto, suszonymi pomidorami i...
  • Karkówka 5 smaków z chipsami z pietruszki, rukolą i peperoni.

    Przepis dodany:
    4.89
    Karkówka 5 smaków z chipsami z pietruszki, rukolą i peperoni.
     Autor przepisu: Hot Pot Fabryka smaków.  Witajcie! Dzisiaj karkówka w stylu orientalnym. Bardzo aromatyczne danie, które gorąco polecam. Porcja dla 4 osób. Składniki: - 500g Czytaj dalej: Karkówka 5 smaków z chipsami z pietruszki, rukolą i...
  • Żołądki drobiowe w sosie z niebieskiego lazura.

    Przepis dodany:
    4.64
    Żołądki drobiowe w sosie z niebieskiego lazura.
    Autor przepisu: Hot Pot – Fabryka smaków. Witajcie. Dzisiaj postanowiłem wykorzystać podroby. Wybór padł na żołądki drobiowe. Danie można podawać z makaronem, ryżem i itp. Czytaj dalej: Żołądki drobiowe w sosie z niebieskiego lazura.
  • Karp w śmietanie.

    Przepis dodany:
    4.86
    Karp w śmietanie.
    Witajcie Za parę dni święta więc dzisiaj bardzo smaczna, tradycyjna i prosta w wykonaniu potrawa wigilijna, czyli karp w śmietanie. Przepis banalnie prosty, a potrawa Czytaj dalej: Karp w śmietanie.
  • Cukinia (kabaczek) marynowana z porem w aromatycznej zalewie.

    Przepis dodany:
    4.57
    Cukinia (kabaczek) marynowana z porem w aromatycznej zalewie.
     Autor przepisu: Hot Pot Fabryka smaków. Witajcie. Dzisiaj przepis na warzywo o wybornym smaku, czyli cukinię (kabaczka). Idealny przepis na sałatkę do wielu potraw. Zapraszam Czytaj dalej: Cukinia (kabaczek) marynowana z porem w aromatycznej zalewie.
  • Golonka duszona w piwie z szybkowaru.

    Przepis dodany:
    4.85
    Golonka duszona w piwie z szybkowaru.
    Autor przepisu: Hot Pot Fabryka smaków. Witajcie. Dzisiaj coś dla amatorów golonki i piwa. Przygotowałem goloneczkę w troszkę niecodzienny sposób, czyli z sosem sojowym, miodem Czytaj dalej: Golonka duszona w piwie z szybkowaru.
  • Wątróbka drobiowa w sosie malinowym z prażonym sezamem.

    Przepis dodany:
    4.85
    Wątróbka drobiowa w sosie malinowym z prażonym sezamem.
    Autor przepisu: Hot Pot Fabryka smaków. Dzisiaj na obiad coś prostego i smacznego, czyli wątróbka drobiowa, ale przygotowana w troszkę niecodzienny sposób. Zapraszam wszystkich do Czytaj dalej: Wątróbka drobiowa w sosie malinowym z prażonym...
  • Tołpyga smażona w aromatycznych przyprawach.

    Przepis dodany:
    4.47
    Tołpyga smażona w aromatycznych przyprawach.
    Autor przepisu: Hot Pot Fabryka smaków. Dzisiaj na obiad, ceniona przez wielu, ze względu na jej bardzo smaczne mięso – smażona tołpyga. Porcja dla 2 Czytaj dalej: Tołpyga smażona w aromatycznych przyprawach.
  • Szponder wołowy duszony z grzybami.

    Przepis dodany:
    4.57
    Szponder wołowy duszony z grzybami.
    Coś dla amatorów kalorii, ale nie golonka! Dzisiaj serwuję szponder wołowy z grzybami i śliwkami. Porcja dla 2 osób. Składniki: - 500g szpondra wołowego - Czytaj dalej: Szponder wołowy duszony z grzybami.
  • Szaszłyczki w orientalnej marynacie.

    Przepis dodany:
    4.63
    Szaszłyczki w orientalnej marynacie.
    Dzisiaj dobry obiadek, lekki i zdrowy. Postanowiłem przyrządzić małe szaszłyczki, ale bez boczku, cebuli czy papryki, na korzyść sałatki z zielonego ogórka i fety. Mięso Czytaj dalej: Szaszłyczki w orientalnej marynacie.
  • Przystawka z ogórków.

    Przepis dodany:
    4.57
    Przystawka z ogórków.
    Szybka i bardzo smaczna przystawka na imprezę. Składniki: - 1 ogórek wężowy - 150g sera feta - 1 mała papryczka chili - ziarenka prażonego sezamu Czytaj dalej: Przystawka z ogórków.
  • Sashimi z tuńczyka.

    Przepis dodany:
    4.61
    Sashimi z tuńczyka.
    Dzisiaj postanowiłem przyrządzić jedno, z bardzo smacznych dań kuchni japońskiej czyli  Sashimi. Jest to japońska potrawa, a właściwie sposób serwowania surowych ryb i owoców morza. Czytaj dalej: Sashimi z tuńczyka.
  • Czeburek (Чебурек) – kuchnia krymska.

    Przepis dodany:
    4.74
    Czeburek (Чебурек) – kuchnia krymska.
    Wiele osób zna czebureki, nadziewane mięsem mielonym z cebulą i przyprawami . Ich smak długo pozostaje w pamięci. Ja w domu i nie tylko, podaję Czytaj dalej: Czeburek (Чебурек) – kuchnia krymska.
  • Prażuchy ziemniaczane (kluski ziemniaczane).

    Przepis dodany:
    4.64
    Prażuchy ziemniaczane (kluski ziemniaczane).
     Czas na prażuchy! Dzisiaj przygotowałem je ze smalcem, cebulą i boczkiem wędzonym, ale najczęściej podaję, jako piątkowy obiad z jajkami sadzonymi i mizerią, polane roztopionym Czytaj dalej: Prażuchy ziemniaczane (kluski ziemniaczane).
  • Prawdziwy wiejski ser twarogowy.

    Przepis dodany:
    4.80
    Prawdziwy wiejski ser twarogowy.
    Znakomity domowy twaróg. Składniki: - 2 litry mleka od gospodarza Przygotowanie: Mleko przelać do dużego garnka i podgrzać do temperatury pokojowej. Pozostawić w ciepłym miejscu, Czytaj dalej: Prawdziwy wiejski ser twarogowy.
  • Wiejski ser smażony z kminkiem.

    Przepis dodany:
    4.78
    Wiejski ser smażony z kminkiem.
    Tradycyjny wielkopolski ser. Składniki: - 1 kg prawdziwego wiejskiego sera twarogowego - 3 łyżki prawdziwego wiejskiego masła - 3 żółtka - 1 do 1,5 łyżki Czytaj dalej: Wiejski ser smażony z kminkiem.
  • Sałatka a’la grecka z ciekawym sosem winegret.

    Przepis dodany:
    4.50
    Sałatka a’la grecka z ciekawym sosem winegret.
     Dobra na każdą okazję. Porcja dla 4 osób. Składniki: - 90g mieszanych sałat - 1 duża czerwona cebula - 1/2 średniego świeżego ogórka - 1/2 Czytaj dalej: Sałatka a’la grecka z ciekawym sosem winegret.
  • Golonka duszona z warzywami w szybkowarze.

    Przepis dodany:
    4.83
    Golonka duszona z warzywami w szybkowarze.
      Porcja dla 4 osób. Składniki: -  3 golonki peklowane bez kości – ok 750g - 2 średnie marchewki - 1 średni korzeń pietruszki - Czytaj dalej: Golonka duszona z warzywami w szybkowarze.
  • Ziemniaki zapiekane w jogurcie.

    Przepis dodany:
    4.61
    Ziemniaki zapiekane w jogurcie.
    Świetny dodatek do wielu potraw. Porcja dla 4 osób. Składniki: - 500g ziemniaków - 1/2 jogurtu greckiego - 1 łyżka soku z cytryny - koperek Czytaj dalej: Ziemniaki zapiekane w jogurcie.
  • Grzanki z szynką parmeńską i dipem czosnkowym.

    Przepis dodany:
    4.57
    Grzanki z szynką parmeńską i dipem czosnkowym.
      Porcja dla 2 osób. Składniki: - 6 skibek kawiorka - 6 plastrów szynki parmeńskiej - 6 grubszych, plastrów żółtego sera gouda - 50g startego Czytaj dalej: Grzanki z szynką parmeńską i dipem czosnkowym.
  • Podpłomyk (placek chlebowy) z suszonymi pomidorami, jajkiem, dodatkami i dipem warzywnym.

    Przepis dodany:
    4.83
    Podpłomyk (placek chlebowy) z suszonymi pomidorami, jajkiem, dodatkami i dipem warzywnym.
      Porcja dla 4 osób. Składniki: Chlebek - 35 dkg mąki - woda - 1 łyżka oliwy - sól Farsz: - Słoiczek (90g)  kremowej pasty Czytaj dalej: Podpłomyk (placek chlebowy) z suszonymi pomidorami, jajkiem, dodatkami i dipem warzywnym.
  • Manicotti a’la kotlet szwajcarski z dipem słodko kwaśnym.

    Przepis dodany:
    4.52
    Manicotti a’la kotlet szwajcarski z dipem słodko kwaśnym.
    Autor przepisu: Hot Pot Fabryka smaków. Porcja dla 2 osób. Składniki: -6 makaronów Manicotti - 6 plasterków szynki konserwowej - 6 plasterków żółtego sera (edamski Czytaj dalej: Manicotti a’la kotlet szwajcarski z dipem słodko kwaśnym.
  • Trzy sposoby na Manicotti z pietruszkowym pesto.

    Przepis dodany:
    4.61
    Trzy sposoby na Manicotti z pietruszkowym pesto.
    Autor przepisu: Hot Pot Fabryka smaków. Manicotti z zielonym pesto. Lasagne z Manicotti z zielonym pesto. Manicotti faszerowane z zielonym pesto. Porcja dla 4 osób. Czytaj dalej: Trzy sposoby na Manicotti z pietruszkowym pesto.
  • Pesto z natki pietruszki i fistaszków.

    Przepis dodany:
    4.49
    Pesto z natki pietruszki i fistaszków.
      Porcja dla 4 osób. Składniki: - Duży pęczek natki pietruszki - 3 duże ząbki czosnku - 3-4 łyżki fistaszków - 3-4 łyżki startego parmezanu Czytaj dalej: Pesto z natki pietruszki i fistaszków.

Jeżeli zauważysz, że Twoje przepisy znajdują się na naszej stronie, a nie chcesz, aby tak było, proszę wyślij nam wiadomość e-mail - a my je usuniemy z wyszukiwarki.

Dlaczego warto dodać swój blog do wyszukiwarki?
  • ...to dodatkowy sposób na zdobycie wartościowych odwiedzin na Twoją stronę internetową. Duża grupa użytkowników wchodzi na nasz serwis poszukiwaniu jakichkolwiek przepisów kulinarych.
  • ...potrzebujemy tytułu, krótkie streszczenie treści (początek) oraz zdjęcie przepisu, aby przedstawić naszym użytkownikom jak najlepszy rezutlat wyszukiwań. Wszystkie informacje pobieramy z kanałów RSS Twojego bloga i wtedy odsyłamy naszych użytkowników na wpis z przepisem na Twoim blogu (nie używamy całej treści Twojego przepisu).