Wyszukiwarka przepisów kulinarnych...

Chcesz dodać swój lub ulubiony blog... napisz (kontakt w stopce)

Ostatnie przepisy kulinarne w kuchni izabela gotuje

W kuchni izabela gotuje jest już 187 dobrych przepisów:

  • BANANOWE BATONIKI OWSIANE

    Przepis dodany:
    4.90
    BANANOWE BATONIKI OWSIANE
    SKŁADNIKI (na kilkanaście batoników):2 banany3 łyżki masła orzechowego2/3 szklanki  płatków owsianych górskich2/3 szklanki ulubionych orzechów, ziaren i suszonych owoców (żurawina, jagody goji, migdały,...
  • BULGUR Z WARZYWAMI KORZENIOWYMI I SEREM KOZIM

    Przepis dodany:
    4.67
    BULGUR Z WARZYWAMI KORZENIOWYMI I SEREM KOZIM
    SKŁADNIKI :woreczek kaszy bulgur sos do kaszy: 3 łyżki koncentratu pomidorowego, 2 łyżki octu balsamicznego, łyżeczka ziół prowansalskich2 marchewki1 pietruszkapół selera1 kiełbasa myśliwskaprzyprawy: 2 łyżka oliwy z oliwek,...
  • DORSZ I PUREE Z ZIELONEGO GROSZKU

    Przepis dodany:
    4.71
    DORSZ I PUREE Z ZIELONEGO GROSZKU
    SKŁADNIKI (dla 2 osób):2 polędwiczki z dorszamąkajajkopieprz cytrynowy250 g mrożonego zielonego groszku1 ziemniakgałka muszkatołowasól, pieprz chilli -mieszanka przypraw w młynkuPRZYGOTOWANIE:Puree z...
  • TOST Z AWOKADO I JAJKIEM W KOSZULCE

    Przepis dodany:
    4.89
    TOST Z AWOKADO I JAJKIEM W KOSZULCE
    SKŁADNIKI:kromka razowego chlebałyżka serka śmietankowego1/4 awokado1 jajkołyżeczka soku z cytrynypieprz, sól z dodatkiem chilliłyżka octu (będzie potrzebny przy gotowaniu jajek w koszulce)PRZYGOTOWANIE:Chleb razowy podgrzewamy w...
  • JARMARK BOŻONARODZENIOWY WE WROCŁAWIU

    Przepis dodany:
    4.71
    JARMARK BOŻONARODZENIOWY WE WROCŁAWIU
    Jarmark Bożonarodzeniowy we Wrocławiu, to największy i według mnie najpiękniejszy jarmark w Polsce. Dekoracje są dopracowane, bogate i bardzo spektakularne.. jeżeli macie jeszcze kilka wolnych dni do końca roku, to zdecydowanie warto go odwiedzić...
  • JAPONIA od kuchni..automaty, przekąski i targ w Kioto :)

    Przepis dodany:
    4.81
    JAPONIA od kuchni..automaty, przekąski i targ w Kioto :)
    To już pora na ostatnią część mojej Japonii od kuchni.. przed wami mała mieszanka wątków z jedzeniem w tle :)#1 W Japonii bardzo zaskoczyły mnie plastikowe wystawy prezentujące jedzenie przed każdą restauracją. Dla mnie było to...
  • JAPONIA od kuchni.. MUZEUM ZUPKI CHIŃSKIEJ :)

    Przepis dodany:
    4.87
    JAPONIA od kuchni.. MUZEUM ZUPKI CHIŃSKIEJ :)
    Momofuku Ando Instant Ramen Museum to miejsce poświęcone zupce błyskawicznej, makaronowi instant oraz ich twórcy Momofuku Ando. Muzeum jest darmowe i znajduje się w mieście Ikeda nieopodal Osaki.Momofuku Ando marzył by uczynić ramen dostępnym dla...
  • JAPONIA od kuchni.. RAMEN z gwiazdką Michelin :)

    Przepis dodany:
    4.46
    JAPONIA od kuchni.. RAMEN z gwiazdką Michelin :)
    Tokio ma najwięcej na świecie restauracji  z gwiazdkami Michelin. Jest ich tutaj aż 230, w tym 165 jednogwiazdkowych, 52 dwugwiazdkowe i 13 trzygwiazdkowych. Niestety zwykle wyróżnienie gwiazdką łączy się z niebotyczną ceną za posiłek, ale...
  • JAPONIA od kuchni.. LOKALNE SPECJAŁY #2 :)

    Przepis dodany:
    4.63
    JAPONIA od kuchni.. LOKALNE SPECJAŁY #2 :)
    Japońska kuchnia jest zdecydowanie jedną z najsmaczniejszych z wypróbowanych przeze mnie do tej pory. Dzisiaj spróbujemy kolejnej porcji lokalnych przysmaków :)Wagyu, czyli rasa japońskiego bydła hodowanego od wieków w okolicach miasta Kobe,...
  • JAPONIA od kuchni.. LOKALNE SPECJAŁY #1 :)

    Przepis dodany:
    4.89
    JAPONIA od kuchni.. LOKALNE SPECJAŁY #1 :)
    W Japonii zdecydowanie można zjeść coś więcej niż sushi ;) Lokalne specjały każdego dnia zachwycały mnie swoim smakiem i różnorodnością :)Tebasaki to pikantne skrzydełka z kurczaka smażone w głębokim tłuszczu, które są lokalnym...
  • JAPONIA od kuchni.. SUSHI

    Przepis dodany:
    4.78
    JAPONIA od kuchni.. SUSHI
    Sushi to potrawa japońska złożona z zaprawionego, gotowanego ryżu oraz najróżniejszych dodatków. Podobnie jak wiele tradycyjnych potraw, tak i sushi w różnych zakątkach świata smakuje zupełnie inaczej. Myślę, że podstawową zaletą...
  • ATELIER AMARO I JA

    Przepis dodany:
    4.66
    ATELIER AMARO I JA
    Pracownia kulinarna założona przez Wojciecha Modesta Amaro w 2011 roku, w której „natura spotyka się z nauką”, by na nowo odkrywać i definiować kuchnię polską. W jesienną, wrześniową środę podjechaliśmy pod otoczony zielenią,...
  • ŚNIADANIOWY JOGURT Z PŁATKAMI OWSIANYMI I POZIOMKAMI

    Przepis dodany:
    4.67
    ŚNIADANIOWY JOGURT Z PŁATKAMI OWSIANYMI I POZIOMKAMI
    PRZYGOTOWANIE:Jogurt naturalny mieszamy z otrębami owsianymi górskimi, garścią świeżych poziomek i łyżeczką miodu.
  • JAGLANKA Z MLEKIEM KOKOSOWYM I OWOCAMI LEŚNYMI

    Przepis dodany:
    4.83
    JAGLANKA Z MLEKIEM KOKOSOWYM I OWOCAMI LEŚNYMI
    SKŁADNIKI (na 2 porcje)woreczek kaszy jaglanej (100 g)100 g jeżyn100 g borówek amerykańskich150 ml mleka kokosowego2 łyżki syropu klonowego2 łyżeczki wiórków kokosowychPRZYGOTOWANIE:Kaszę jaglaną gotujemy 15 minut w wodzie bez soli,...
  • ŻYWE MUZEUM PIERNIKA W TORUNIU :)

    Przepis dodany:
    4.47
    ŻYWE MUZEUM PIERNIKA W TORUNIU :)
       "Pierniki uważane dziś za smakołyk pełniły w średniowieczu szereg funkcji. Stosowano je jako lekarstwo, zagryzano nimi gorzałkę, używano jako wojskowych sucharów, a przede wszystkim traktowano jako cenną pamiątkę niejednokrotnie...
  • ŚNIADANIOWY MUS Z JABŁEK

    Przepis dodany:
    4.84
    ŚNIADANIOWY MUS Z JABŁEK
    SKŁADNIKI:5 jabłek (np. lobo)ulubione dodatki ( u mnie amarantus, płatki kukurydziane, ryż preparowany)PRZYGOTOWANIE:Jabłka wyciskamy w wyciskarce na wolnych obrotach, żeby uzyskać konsystencję musu i dodajemy ulubione dodatki, jak na...
  • 15. FESTIWAL DOBREGO SMAKU W ŁODZI- DANIA

    Przepis dodany:
    4.80
    15. FESTIWAL DOBREGO SMAKU W ŁODZI- DANIA
    W dniach 6-10 czerwca już po raz 15 odbył się w Łodzi Festiwal Dobrego Smaku. Tematem przewodnim były "Kuchnie narodowe", a poziom zaserwowanych dań był naprawdę wysoki :)W tym roku spróbowałam 10 propozycji i każdej z nich przyznałam...
  • MAKARON SOJOWY Z OGÓRKIEM I MARYNOWANYM CZOSNKIEM

    Przepis dodany:
    4.65
    MAKARON SOJOWY Z OGÓRKIEM I MARYNOWANYM CZOSNKIEM
    Lekka, letnia sałatka, która doskonale sprawdza się jako drugie śniadanie w pracy :)SKŁADNIKI:makaron sojowy 100 g 1 zielony ogórek20 marynowanych ząbków czosnkugarstka czarnego sezamuprzyprawy: sos sojowy, imbir mielony,...
  • RYŻ CURRY Z CUKINIĄ I SUSZONYMI POMIDORAMI

    Przepis dodany:
    4.86
    RYŻ CURRY Z CUKINIĄ I SUSZONYMI POMIDORAMI
    SKŁADNIKI:1 cukinia8 plastrów suszonych pomidorów z zalewy1 woreczek kaszy bulgur lub brązowego ryżu1 łyżka oleju rzepakowego1 łyżka octu balsamicznegoprzyprawy: curry, czosnek, pieprz, sólPRZYGOTOWANIE:Kaszę bulgur (lub...
  • 15. FESTIWAL DOBREGO SMAKU W ŁODZI- DESERY i DRINK

    Przepis dodany:
    4.54
    15. FESTIWAL DOBREGO SMAKU W ŁODZI- DESERY i DRINK
    W dniach 6-10 czerwca już po raz 15 odbył się w Łodzi Festiwal Dobrego Smaku. Tematem przewodnim tegorocznej edycji były "Kuchnie narodowe", dzięki czemu uczestnicy mieli szerokie pole manewru i mogli pokazać się ze swojej prawdziwej, mocnej...
  • PROSTA SAŁATA GRECKA

    Przepis dodany:
    4.52
    PROSTA SAŁATA GRECKA
    SKŁADNIKI:mix sałat z marchewka 180 g 12-15 pomidorków koktajlowych 100 g fety10 zielonych oliwek, 10 czarnych oliweksos sałatkowy: 3 łyżki oliwy, pieprz, sól, harissa w...
  • URAMAKI Z AWOKADO

    Przepis dodany:
    4.54
    URAMAKI Z AWOKADO
    SKŁADNIKI:wędzony łosoś-50gserek almettezielony ogórekzielone chilli marynowane (opcjonalnie)1 średnio dojrzałe awokadododatkowo:nori (algi morskie) - 3 arkuszewasabisos sojowyryż do...
  • KREM PAPRYKOWO-POMIDOROWY

    Przepis dodany:
    4.85
    KREM PAPRYKOWO-POMIDOROWY
    SKŁADNIKI:4 czerwone papryki2 pomidory1 czerwona cebula2 ząbki czosnku2 łyżki koncentratu pomidorowego500 ml bulionu drobiowego z kostkiprzyprawy: sól, pieprz, papryka ostra, zioła włoskiedodatkowo:ser fetaszynka...
  • SMOOTHIE - BANAN KIWI ANANAS

    Przepis dodany:
    4.89
    SMOOTHIE - BANAN KIWI ANANAS
    SKŁADNIKI (3 szklanki)pół ananasa2 kiwi2 banany100 ml wodyPRZYGOTOWANIE:Owoce obieramy i kroimy w kostkę, następnie miksujemy razem do uzyskania kremowej konsystencji, przelewamy do szklanek i pijemy :) 
  • SZPARAGI JAJKO W KOSZULCE I SOS HOLENDERSKI

    Przepis dodany:
    4.56
    SZPARAGI JAJKO W KOSZULCE I SOS HOLENDERSKI
    śniadanie mistrzów :)SKŁADNIKI (na 3 porcje):12 zielonych szparagówJajka w koszulce3 jajka2 łyżki octu (u mnie ocet winny, ale możecie użyć dowolnego)Sos holenderski2 żółtka50 g masła2 łyżeczki soku z cytrynysól,...
  • KLASYCZNE PESTO BAZYLIOWE

    Przepis dodany:
    4.51
    KLASYCZNE PESTO BAZYLIOWE
    SKŁADNIKI:2 pęczki bazylii30 g parmezanu50 g orzeszków pini2 ząbki czosnku100 ml oliwy z oliweksól, pieprzPRZYGOTOWANIE:Parmezan ścieramy na tarce o grubych oczkach, czosnek obieramy i kroimy w mniejsze kawałki.Bazylię,...
  • IZRAEL od kuchni... :)

    Przepis dodany:
    4.66
    IZRAEL od kuchni... :)
    Kuchnia izraelska łączy elementy smaków śródziemnomorskich, arabskich  i tureckich, a dania często są przygotowywane w oparciu o zasadę koszerności (można spożywać tylko wybrane rodzaje produktów, które są przygotowywane i...
  • GRZANIEC GALICYJSKI

    Przepis dodany:
    4.50
    GRZANIEC GALICYJSKI
    Na szczęście zima dobiega już końca i pogoda na dworze jest coraz piękniejsza :)Rzutem na taśmę polecę wam grzańca galicyjskiego na ostatnie, tegoroczne mroźne dni...Szklaneczka gorącego grzańca z plastrem pomarańczy i goździkami rozgrzeje...
  • SAŁATKA Z TORTELLINI, RUKOLĄ I SUSZONYMI POMIDORAMI

    Przepis dodany:
    4.91
    SAŁATKA Z TORTELLINI, RUKOLĄ I SUSZONYMI POMIDORAMI
    Sałatka pojawiła się u mojej koleżanki na małym spotkaniu i od razu mi się spodobała :)SKŁADNIKI:250 g tortellini z szynką60 g rukoli140 g pomidorów suszonych w paskach z ziołamigarść ziaren słonecznikasól, pieprzPRZYGOTOWANIE:Tortellini...
  • IMPREZOWE ROLADKI Z SZYNKI PARMEŃSKIEJ

    Przepis dodany:
    4.80
    IMPREZOWE ROLADKI Z SZYNKI PARMEŃSKIEJ
    SKŁADNIKI:150 g szynki parmeńskiej w cienkich plastrach150 g puszystego serka twarogowego z chrzanemPRZYGOTOWANIE:Plastry szynki parmeńskiej kroimy na mniejsze prostokąty (np o krawędzi 5x3 cm), na środku każdego kawałka nakładamy...
  • TAGLIATELLE W SOSIE CURRY Z PIECZONYM DORSZEM

    Przepis dodany:
    4.85
    TAGLIATELLE W SOSIE CURRY Z PIECZONYM DORSZEM
    SKŁADNIKI (dla 3 osób):200 g polędwicy z dorsza (3 kawałki)przyprawy do dorsza: pieprz cytrynowy, 2 łyżki oliwy300 g makaronu tagliatelle250 g serka mascarpone150 ml bulionu drobiowego (woda+ kostka rosołowa)przyprawy: łyżeczka curry,...
  • PASTA Z TUŃCZYKA Z JAJKIEM I KORNISZONAMI

    Przepis dodany:
    4.50
    PASTA Z TUŃCZYKA Z JAJKIEM I KORNISZONAMI
    Pyszna pasta do kanapek :)SKŁADNIKI:1 puszka tuńczyka w sosie własnym2 jajka ugotowane na twardo4 mniejsze ogórki konserwowegarść posiekanego szczypiorku1 łyżka oliwy z oliwek1 łyżka majonezu1 łyżka pikantnego keczupusól,...
  • GRZANKI Z GORGONZOLĄ I GRUSZKĄ

    Przepis dodany:
    4.78
    GRZANKI Z GORGONZOLĄ I GRUSZKĄ
    SKŁADNIKI (na 4 kanapki):1 bagietka francuska z sezamem1 gruszka40 g sera gorgonzola2 łyżki masłaPRZYGOTOWANIE:Bagietkę dzielimy na 4 kawałki i każdy smarujemy masłem.Gruszkę obieramy i kroimy w plasterki.Ser kroimy w kostkę.Na każdym kawałku...
  • ŚWIĄTECZNY PIERNIK BAKALIOWY

    Przepis dodany:
    4.76
    ŚWIĄTECZNY PIERNIK BAKALIOWY
    SKŁADNIKI:3 szklanki mąki pszennej2/3 szklanki miodu (u mnie miod akacjowy)1 szklanka cukru6 jaj10 dag masła1 łyżeczka sody oczyszczonej4 łyżki śmietany 30%1 opakowanie przypraw do piernikatłuszcz do formy polewa czekoladowa (u mnie...
  • ROLADKI SCHABOWE Z CUKINIĄ, MARCHWIĄ I PAPRYKĄ

    Przepis dodany:
    4.76
    ROLADKI SCHABOWE Z CUKINIĄ, MARCHWIĄ I PAPRYKĄ
    SKŁADNIKI:4 plastry schabu (około 100 g każdy)marynata: 1 łyżka oleju rzepakowego, sól, pieprz, czosnek granulowany, przyprawa do wieprzowiny1 marchewka1/3 niewielkiej cukinii1/3 paprykidodatkowo:4 ziemniaki4 plastry sera...
  • JARMARK BOŻONARODZENIOWY W ŁODZI

    Przepis dodany:
    4.66
    JARMARK BOŻONARODZENIOWY W ŁODZI
    W tym roku wyjątkowo wcześnie, bo już 1 grudnia uruchomiono w Łodzi Jarmark Bożonarodzeniowy. Ogromna choinka, sporo drewnianych budek, grzane wino, pięknie ozdobiona Piotrkowska i masa uśmiechniętych ludzi pędzących w poszukiwaniu...
  • CHIŃSKI MAKARON Z WARZYWAMI

    Przepis dodany:
    4.90
    CHIŃSKI MAKARON Z WARZYWAMI
    SKŁADNIKI:chiński makaron (czas przygotowania 20 minut)1 czerwona papryka1 czerwona cebulapół brokułaprzyprawy: 2 łyżeczki sosu sojowego, łyżka sosu rybnego, łyżka sosu ostrygowego, łyżeczka mielonego imbiru, pół łyżeczki cukru...
  • PIECZONE KULECZKI MIĘSNE W SEZAMIE

    Przepis dodany:
    4.51
    PIECZONE KULECZKI MIĘSNE W SEZAMIE
    SKŁADNIKI:300 g mięsa mielonego wieprzowo-wołowego1 żółtko1 łyżeczka oleju rzekapowego2 łyżki bułki tartej1 posiekany ząbek czosnkuprzyprawy: 1 łyżeczka mielonego imbiru, szczypta chilli, sól, pieprzdo...
  • WIETNAM od kuchni... :) WIOSKA WĘŻA !!!

    Przepis dodany:
    4.71
    WIETNAM od kuchni... :) WIOSKA WĘŻA !!!
    W poszukiwaniu przygód znacznie oddaliłam się od turystycznego centrum Hanoi i dotarłam do dzielnicy Le Mat znanej jako wioska węży.Spacerując prawie pustymi ulicami na obrzeżach Hanoi nie wiedziałam czego się spodziewać i czy uda mi się...
  • WIETNAM od kuchni... :) Street Food !!

    Przepis dodany:
    4.78
    WIETNAM od kuchni... :) Street Food !!
    Wszechobecne, głośne klaksony i ludzie, którzy zdają się cały czas być w drodze.. tworzą charakterystyczny uporządkowany harmider tętniącej życiem wietnamskiej ulicy.W ciągłym biegu trzeba znaleźć chwilę czasu na szybką przekąskę ;)Na...
  • WIETNAM od kuchni... :)

    Przepis dodany:
    4.67
    WIETNAM od kuchni... :)
    Kuchnia wietnamska jest uznawana za jedną z najzdrowszych na świecie... jest lekka, smaczna, kolorowa i bardzo różnorodna :)  Dania obfitują w świeże warzywa, aromatyczną kolendrę, bazylię, trawę cytrynową i sok z limonki oraz sosy rybny i...
  • WIETNAM od kuchni... Delta Mekongu

    Przepis dodany:
    4.78
    WIETNAM od kuchni... Delta Mekongu
    Moją kulinarną relację z pełnej przygód wycieczki po Azji rozpocznę dzisiaj trochę od środka :)Delta Mekongu to niezwykle malowniczy region w południowo-zachodniej części Wietnamu położony nad ujściem rzeki Mekong do Morza...
  • TAGLIATELLE Z SZYNKĄ, PIETRUSZKĄ I SOSEM SEROWYM

    Przepis dodany:
    4.67
    TAGLIATELLE Z SZYNKĄ, PIETRUSZKĄ I SOSEM SEROWYM
    SKŁADNIKI (dla 2 osób):300 g makaronu tagliatelle z chilli200 g szynki z wędzarni w kawałku40 g śmietany 18 %30 g sera camembert25 g serka topionegopęczek świeżej pietruszkiprzyprawy: sól, pieprz, szczypta papryki wędzonejPRZYGOTOWANIE:Makaron...
  • PIECZONY SCHAB Z KOLOROWĄ PAPRYKĄ

    Przepis dodany:
    4.83
    PIECZONY SCHAB Z KOLOROWĄ PAPRYKĄ
    SKŁADNIKI:2 plastry schabu (około 150 g każdy)marynata: 1 łyżka oleju rzepakowego, sól, pieprz, czosnek, papryka wędzona, przyprawa do wieprzowiny3 papryki (czerwona, żółta i zielona)2 łyżki koncentratu pomidorowego1 łyżka octu...
  • GĘSIE PIERSI Z KORZENNYMI JABŁKAMI

    Przepis dodany:
    4.54
    GĘSIE PIERSI Z KORZENNYMI JABŁKAMI
    Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt :) objadajcie się smakołykami!!SKŁADNIKI:Gęsie piersi1 podwójna pierś z gęsi z kością (mrożoną można kupić w biedronce :)marynata do gęsi: łyżka oleju rzepakowego, szczypta soli, pieprz czarny,...
  • DOMOWY ROSÓŁ

    Przepis dodany:
    4.64
    DOMOWY ROSÓŁ
    Klasyka na niedzielę :)SKŁADNIKI:40 dag wołowiny z kością (u mnie szponder, ale może być też pręga, łopatka lub mostek)60 dag drobiu (u mnie porcja z kaczki, udko i szyja)włoszczyzna (3 średniej wielkości marchewki, pół...
  • SMAKUJEMY NIEPODLEGŁOŚĆ W ŁODZI #3

    Przepis dodany:
    4.55
    SMAKUJEMY NIEPODLEGŁOŚĆ W ŁODZI #3
          W dniach 11-13 listopada w Łodzi odbyła się 3 edycja Festiwalu, którego tematem przewodnim są dania z gęsiny i desery z jabłek.     Cieszy mnie, że gęsina jest w Polsce coraz mniej "dzika", to...
  • PIERŚ INDYKA W SOSIE CURRY Z MLEKIEM KOKOSOWYM

    Przepis dodany:
    4.51
    PIERŚ INDYKA W SOSIE CURRY Z MLEKIEM KOKOSOWYM
    ...rozgrzewająco i orientalnie, czyli idealnie na zime :)SKŁADNIKI:400 g piersi z indyka400 ml mleka kokosowego1 czerwona cebula1 ząbek czosnku2 łyżeczki czerwonej pasty curry1 średniej wielkości jabłko20 g migdałów w...
  • MEDIOLAN od kuchni...

    Przepis dodany:
    4.88
    MEDIOLAN od kuchni...
    Początek listopada to idealna pora na małe wakacje :) Wycieczka pozwala oderwać się od pracy, odwrócić od jesiennej szarości i zwiedzić cudowne miejsca omijając szalone tłumy turystów.Włochy przemierzaliśmy busem, pociągiem i promem....
  • RISOTTO Z GRUSZKĄ I SEREM PLEŚNIOWYM

    Przepis dodany:
    4.52
    RISOTTO Z GRUSZKĄ I SEREM PLEŚNIOWYM
    Inspiracja przepisem Pana Piotra Adamczewskiego:http://adamczewski.blog.polityka.pl/2013/04/03/risotto-z-gorgonzola-i-gruszka-wg-tessy/SKŁADNIKI:3/4 szklanki ryżu do risott0 (arborio)2 szklanki bulionu warzywnego (u mnie z kostki)0,5...

Jeżeli zauważysz, że Twoje przepisy znajdują się na naszej stronie, a nie chcesz, aby tak było, proszę wyślij nam wiadomość e-mail - a my je usuniemy z wyszukiwarki.

Dlaczego warto dodać swój blog do wyszukiwarki?
  • ...to dodatkowy sposób na zdobycie wartościowych odwiedzin na Twoją stronę internetową. Duża grupa użytkowników wchodzi na nasz serwis poszukiwaniu jakichkolwiek przepisów kulinarych.
  • ...potrzebujemy tytułu, krótkie streszczenie treści (początek) oraz zdjęcie przepisu, aby przedstawić naszym użytkownikom jak najlepszy rezutlat wyszukiwań. Wszystkie informacje pobieramy z kanałów RSS Twojego bloga i wtedy odsyłamy naszych użytkowników na wpis z przepisem na Twoim blogu (nie używamy całej treści Twojego przepisu).