Wyszukiwarka przepisów kulinarnych...

Chcesz dodać swój lub ulubiony blog... napisz (kontakt w stopce)

Ostatnie przepisy kulinarne w kuchni Kuchennymi drzwiami

W kuchni Kuchennymi drzwiami jest już 457 dobrych przepisów:

  • Tagliatelle z białymi szparagami, truflą i parmezanem. Hedonistyczny maj!

    Przepis dodany:
    4.66
    Tagliatelle z białymi szparagami, truflą i parmezanem. Hedonistyczny maj!
      Życie jest podzielone na różne etapy i na różne role. W każdej dowiaduję się o sobie czegoś nowego…Ostatnio spełniałam rolę opiekunki bliskiej osoby po poważnej operacji. Codziennie musiałam wykonać szereg obowiązków z tym...
  • Spiralne ciasto z pokrzywą i fetą. Fragment…

    Przepis dodany:
    4.49
    Spiralne ciasto z pokrzywą i fetą. Fragment…
      ‚Gdy pewnego ranka ścinał róże w swym ogrodzie, nie mógł oprzeć się pokusie wręczenia jej jednej z nich podczas najbliższej wizyty. Pamiętając o mowie kwiatów miał nie lada problem, bo chodziło o kobietę niedawno owdowiała....
  • Szparagi i woreczki szczęścia. Majowe śniadanie

    Przepis dodany:
    4.85
    Szparagi i woreczki szczęścia. Majowe śniadanie
        Środek maja nie zachwyca. Deszczowo i zimno. Zamilkły ptaki, a bure chmury wiszą nad miastem. Kwiaty mniszka złożyły się do środka, szczęśliwe ślimaki uprawiają jogę na mokrych liściach – im taki stan pogody bardzo...
  • Chleb Fendu. Majowa Piekarnia

    Przepis dodany:
    4.88
    Chleb Fendu. Majowa Piekarnia
      Francuski chleb Fendu bardzo dobrze skojarzył mi się z majem. Jest lekki, delikatny i wspaniale pasuje do ‚miodu’ z mniszka lekarskiego. Praca z tym chlebem jest przyjemna i nieskomplikowana, a przepis prowadzi prosto do sukcesu. Swój...
  • Zielony talerz z chrupiącymi krewetkami. Zjeść wiosnę!

    Przepis dodany:
    4.56
    Zielony talerz z chrupiącymi krewetkami. Zjeść wiosnę!
      Zieleń wszędzie! W ogrodzie, na łące, w parku, na talerzu. Kocham ten majowy czas pełen świeżych zielonych odcieni. ‚Kąpię się’ w nich każdego dnia i sycę swoje oczy. Zieleń koi i leczy. No i w maju zaczęłam pisać ten blog. 10...
  • Zielone koktajle z pokrzywą. Superfoods z łąki!

    Przepis dodany:
    4.83
    Zielone koktajle z pokrzywą.  Superfoods z łąki!
      – Wyprawiamy się na pokrzywę! – stanęła w moich drzwiach uzbrojona w nożyczki, papierowe torby i strój fitness. – Majowa pokrzywa najlepsza, tylko pogoda słaba, ale pokrzywy rosną. Jedziemy! Pokrzywę wykorzystuję pod...
  • ‚Pesto’ z liści rzodkiewki. Zero waste cooking!

    Przepis dodany:
    4.53
    ‚Pesto’ z liści rzodkiewki. Zero waste cooking!
      W mojej kuchni staram się wykorzystywać większość produktów w stu procentach, aby nie wyrzucać jedzenia. Podejście zero waste cooking dosyć silnie wpisało się ostatnio w moje gotowanie. Przeraża mnie świadomość, że wyrzucamy i...
  • Zaproszenie do majowej Piekarni

    Przepis dodany:
    4.56
    Zaproszenie do majowej Piekarni
      Kochani, w majowej Piekarni proponuję upiec bardzo ciekawy chleb Fendu. Chleb ten wywodzi się z Francji, a fendu znaczy ‚rozdzielony, przełamany’. Pieczono go z ciasta chlebowego charakterystycznego dla francuskiego chleba wiejskiego czyli...
  • Sałata Cezar. Historia najsłynniejszej sałatki świata!

    Przepis dodany:
    4.79
    Sałata Cezar. Historia najsłynniejszej sałatki świata!
      Istnieje wiele historii kto i kiedy stworzył tę słynną sałatkę. Jedna z nich podawana oficjalnie wydaje się być najbliższą prawdy. Caesar (Cesare) Cardini urodził się w pobliżu Lago Maggiore we Włoszech w 1896 roku; on i jego brat Alex...
  • Szparagi z jajkami, pomidorami i sosem z anchois. Witaj sezonie!

    Przepis dodany:
    4.79
    Szparagi z jajkami, pomidorami i sosem z anchois. Witaj sezonie!
      Szparagowy sezon zaczęłam tydzień temu. Pierwsza wyprawa do gospodarstwa na drugi warszawski brzeg. Skoro świt, z resztkami snu pod powiekami. Wyprawiać trzeba się wcześnie, bo chętnych szparagowych smaków jest wielu, a takich rarytasów...
  • Tarta z serem, czosnkiem niedźwiedzim i pomidorami. Sezonowo od A do M

    Przepis dodany:
    4.70
    Tarta z serem, czosnkiem niedźwiedzim i pomidorami. Sezonowo od A do M
      Dziki czosnek zwany niedźwiedzim należy do tych nowalijek – zwiastunów wiosny, które pojawiają się prawie niezauważalnie i zaraz znikają. Kiedy czosnek zakwitnie, jego walory smakowe przemijają …Tak jakby inne chwasty wiosenne...
  • Krupnik jaglany z suszonymi borowikami, lubczykiem i olejem z ogórecznika tłoczonym na zimno

    Przepis dodany:
    4.70
    Krupnik jaglany z suszonymi borowikami, lubczykiem i olejem z ogórecznika tłoczonym na zimno
        Olej z ogórecznika lekarskiego z rodzinnej Olejarni Niwki jest wytłaczany z nasion rośliny o botanicznej nazwie Borago Officinalis. Tłoczony na zimno, nieoczyszczony ma zielono – żółty kolor, delikatny smak i zapach. Jego...
  • Ryba w ‚mleku’ kokosowym. Macher Malaikari. Fragment…

    Przepis dodany:
    4.83
    Ryba w ‚mleku’ kokosowym. Macher Malaikari. Fragment…
        (…)Weszła na jego stronę na Facebooku i odkryła, że zmienił zdjęcie profilowe. Dotąd to było zdjęcie sprzed roku, może dwóch, przedstawiające ich troje przed pałacem Drottningholm. Nowe było profesjonalną fotografią ze...
  • Mazurki z kremem cytrynowym i pistacjami. WielkaNoc!

    Przepis dodany:
    4.55
    Mazurki z kremem cytrynowym i pistacjami. WielkaNoc!
      WielkaNoc! Dla mnie ten radosny czas zaczyna się już dzisiaj. Zostawiam za sobą wszystkie sprawy i zabieram jak zwykle część naszego domowego ogniska, aby czuć się swojsko poza domem. Będziemy świętować bez pośpiechu i jak najwięcej...
  • Chleb wiejski całonocny na zakwasie. Wielkanocna Piekarnia!

    Przepis dodany:
    4.84
    Chleb wiejski całonocny na zakwasie. Wielkanocna Piekarnia!
      Chleb na wielkanocnym stole…Ze sklepu, z rzemieślniczej piekarni czy z domowego piekarnika? Wiadomo, że własny najlepszy! Ale czasami posiłkujemy się gotowym pieczywem, byle z dobrego źródła. Wiadomo, że chleb tak jak wszystkie inne...
  • Baba drożdżowa na maślance z cytryną i fiołkami. Wielkanocne odrodzenie

    Przepis dodany:
    4.65
    Baba drożdżowa na maślance z cytryną i fiołkami. Wielkanocne odrodzenie
        Wiosna nie zadomowiła się jeszcze na dobre. Zieleń jeszcze nieśmiała, pąki czekają na więcej słońca, a kwiaty czekają na ciepło, aby wybuchnąć całym pięknem…Ja czekam na wiosnę od jesieni i tak jak przyroda, odradzam...
  • Ossobuco z jelenia. Przepis na wielkanocny obiad!

    Przepis dodany:
    4.72
    Ossobuco z jelenia. Przepis na wielkanocny obiad!
      Ossobuco – w tłumaczeniu ‚kość z dziurą’, to potrawa wywodząca się z Lombardii. Głównym ,bohaterem’ dania jest gicz cielęca pokrojona w plastry wraz z kością, w której znajduje się szpik. To on jest tutaj ,wisienką na...
  • Przepiórcze jajka w papryce , pomidorach i białej fasoli. Śniadanie dla Niej i dla Niego

    Przepis dodany:
    4.77
    Przepiórcze jajka w papryce , pomidorach i białej fasoli. Śniadanie dla Niej i dla Niego
      Śniadanie we dwoje. Codzienne, weekendowe lub świąteczne. Jedzone niespiesznie, celebrowane, przygotowane ze szczególną starannością. Ulubione składniki i smaki. Wyraziste i z charakterem. A do tego rozmowy, opowieści, wspomnienia. Bo smaki...
  • Kwietniowa Piekarnia zaprasza!

    Przepis dodany:
    4.71
    Kwietniowa Piekarnia zaprasza!
      Moi Drodzy, czas tak szybko ucieka, że nawet się nie obejrzałam, a już lada moment świętujemy Wielkanoc! A wiadomo, że nie ma udanych świąt bez dobrego chleba. Dlatego aktywujmy zakwasy, nagrzewajmy piekarniki i piece, i do dzieła! Tym...
  • Wielkanocne babki z kremem kasztanowym. Słodki przedsmak świąt…

    Przepis dodany:
    4.83
    Wielkanocne babki z kremem kasztanowym. Słodki przedsmak świąt…
      Wielkanocny nastrój widać już wszędzie. Sklepy, restauracje i blogi kulinarne proponują wielkanocne produkty, gotowe potrawy na zamówienie i oczywiście przepisy. Jest w czym wybierać i trzeba zastanowić się dobrze, co nas ucieszy...
  • Jingalov Hats. Chleb z zieleniną z Górnego Karabachu

    Przepis dodany:
    4.82
    Jingalov Hats.  Chleb z zieleniną z Górnego Karabachu
      Jingalov Hats to tradycyjna potrawa z Górnego Karabachu. Tego ‚chleba’ nadzianego górskimi i leśnymi roślinami i ziołami nie spotyka się w kuchni innych regionów Armenii. To prawie rytualna potrawa, która ma znaczenie dla życia...
  • Dorsz skrei gotowany w białym winie z warzywami. Fragment…

    Przepis dodany:
    4.71
    Dorsz skrei gotowany w białym winie z warzywami. Fragment…
      (…)Zaparkowałam na zupełnie pustym parkingu przy plaży. Wiatr nawiał tu piasku i utworzyły się miniaturki wydm. Ruszyłam w kierunku szumu fal. Morze było jeszcze nasączone ciemnością, ale po chwili na linii horyzontu pojawiła się...
  • Chleb pytlowo – orkiszowy na zakwasie. Marcowe wypiekanie!

    Przepis dodany:
    4.53
    Chleb pytlowo – orkiszowy na zakwasie. Marcowe wypiekanie!
      Chleb pytlowy to mój ulubiony chleb z dzieciństwa. Biegałam po niego do piekarni, którą prowadzili rodzice mojego kolegi z klasy. Ale nie tylko po ten chleb, ale i po najlepsze kajzerki i maślane rogale w okolicy. Dlatego namówiłam Was na...
  • Czekoladowe ciasto z płatkami róż. Na śniadanie!

    Przepis dodany:
    4.60
    Czekoladowe ciasto z płatkami róż. Na śniadanie!
      Ciasto na śniadanie?! Tak, już wiele razy wspominałam o tym, że często serwuję sobie i bliskim takie śniadania. Są wspomnieniem różnych pobytów w krajach, gdzie jada się słodko z rana. Dostarczamy sobie w ten sposób energii i mamy...
  • Gnocchi i ragù z kaczki. Cabernet Sauvignon 2017 Reserva Especial Valle del Maipo

    Przepis dodany:
    4.89
    Gnocchi i ragù z kaczki. Cabernet Sauvignon 2017 Reserva Especial Valle del Maipo
    Dolina Maipo. To właśnie tu narodziła się chilijska tradycja uprawy winorośli. Dzięki górskiej, zasobnej w tlen wodzie pochodzącej ze śnieżnych roztopów oraz korzystnej mineralizacji, Dolina Maipo w dalszym ciągu obdarza nas jednymi z...
  • Omlet z pimientos de Padrón. Śniadanie dla Niej i dla Niego

    Przepis dodany:
    4.63
    Omlet z pimientos de Padrón. Śniadanie dla Niej i dla Niego
      Pimientos de Padrón pokochałam jeszcze w czasach, kiedy w naszym pięknym kraju nikt ich nie mógł kupić i można było je poznać podróżując do Hiszpanii Lub Portugalii. Trudno w to uwierzyć, ale tak było i pamiętam, jak upychałam do...
  • Zaproszenie do marcowej Piekarni

    Przepis dodany:
    4.85
    Zaproszenie do marcowej Piekarni
      Drogie Piekarki i Drodzy Piekarze, marcowa Piekarnia upomina się o kolejne wspólne pieczenie! Ostatnio nawet docierały do mnie pytania – czy już była? kiedy będzie? No i jest! W marcu naszym piekarskim zadaniem będzie chleb pytlowy z...
  • Napoleonka na herbatnikach. Przepis vintage

    Przepis dodany:
    4.46
    Napoleonka na herbatnikach. Przepis vintage
      Napoleonka na herbatnikach lub krakersach, bez pieczenia i z użyciem kilku prostych składników. Kultowy deser z czasów, kiedy brakowało wszystkiego i cukiernie świeciły pustkami…Kto jeszcze pamięta? Wtedy było kilka takich ciast...
  • Ribollita toscana. Wiejska zupa z Toskanii

    Przepis dodany:
    4.57
    Ribollita toscana. Wiejska zupa z Toskanii
      Ribollita jest typowym daniem w tradycji kuchni toskańskiej. Znana szczególnie na obszarach Florencji, Arezzo i Pizy. Ta chłopska ,biedna’ zupa przygotowywana z warzyw i czerstwego chleba, z fasolą i ,czarną kapustą’ – jarmuż...
  • Gua bao z szarpaną pikantną wieprzowiną, piklowaną marchwią i cebulą. Weekendowe przyjemności…

    Przepis dodany:
    4.52
    Gua bao z szarpaną pikantną wieprzowiną, piklowaną marchwią i cebulą. Weekendowe przyjemności…
        Weekend jest nagrodą za cały wypełniony pracą, różnymi sprawami i zajęciami tydzień. A ten trochę dał nam w kość… Liczyliśmy na ładną pogodę, która przyszła dopiero w niedzielę, ale właśnie na niedzielne spotkanie...
  • Ziemniaki z sosem z tego co zostanie… Obiad Zero Waste!

    Przepis dodany:
    4.50
    Ziemniaki z sosem z tego co zostanie… Obiad Zero Waste!
      Zero Waste ! No waste food! Minimalizm w kuchni to nowy trend w gotowaniu. To żywienie ekologiczne i ekonomiczne, ale smaczne i zdrowe. Czyżby czasy nieograniczonego konsumpcjonizmu już za nami? Po okresie korzystania ze wszystkich dóbr bez...
  • Marmolada z selera naciowego. Sezonowo od A do M

    Przepis dodany:
    4.84
    Marmolada z selera naciowego. Sezonowo od A do M
      Marmolada z selera?  Na pewno zaskoczy każdego. To nieoczywiste połączenie selera naciowego, wina, cukru, cytryny, grappy i chilli tworzy piękny smak. Dla mnie jest genialny do serów. Jestem pewna, że nawet ten, kto nie darzy selera naciowego...
  • Falafel, Pita i Harrisa. Arabska kanapka numer dwa!

    Przepis dodany:
    4.86
    Falafel, Pita i Harrisa. Arabska kanapka numer dwa!
    >  Falafel Pita Sandwich z harrisą to moja kanapka w stylu arabskim numer dwa. Pierwsza z sosem tahini jest tutaj – klik! Harrisa jest stosowana w kuchni marokańskiej, algierskiej i tunezyjskiej, a właściwie kuchnia całego świata...
  • Pogácsa – Pogača z gruyerem. Wypiekanie na śniadanie!

    Przepis dodany:
    4.66
    Pogácsa – Pogača z gruyerem. Wypiekanie na śniadanie!
      Pogácsa – pagáče, pogača, pogacha, погача, μπουγάτσα – słowo pochodzi z łacińskiego Panis focacius, czyli chleb ( Panis ) pieczony na ognisku lub kominku. To rodzaj chleba pieczonego w popiele z kominka, a potem w...
  • Ciastecznik. Przepisy na sezonowe ciasta i desery

    Przepis dodany:
    4.70
    Ciastecznik. Przepisy na sezonowe ciasta i desery
    Książka, którą dostałam do recenzji jest optymistyczna od pierwszego spojrzenia. Na okładce uśmiechnięty Autor – Daniel Coceancig, cukiernik i finalista programu Bake off – Ale ciacho! Właściciel bloga – ciastecznik.pl Środek...
  • Orkiszowe pierogi z soczewicą i świeżym majerankiem. Klasycznie…

    Przepis dodany:
    4.49
    Orkiszowe pierogi z soczewicą i świeżym majerankiem. Klasycznie…
      Tak, mam mały zapas mąki orkiszowej bio i ostatnio wykorzystuję ją z przyjemnością. Robię z niej o wiele więcej, niż jest na blogu. Wiem, że wobec ,budyniu jaglanego’, który podbija ostatnio media społecznościowe jest to ,mały...
  • Pieczone żółte buraki z fetą i ziołami na orkiszowym spodzie. Na przednówku…

    Przepis dodany:
    4.57
    Pieczone żółte buraki z fetą i ziołami na orkiszowym spodzie. Na przednówku…
      Koniec zapustów i karnawałowych rozkoszy. Żegnajcie pączki, faworki, semlor…na rok. Nasze kubki smakowe będą pamiętać i tęsknić. Szczęście nie trwa wiecznie. Przednówek to czas, kiedy wykorzystujemy zapasy zeszłorocznych warzyw,...
  • Brioche Pain Perdu z pomarańczami. Spokój ducha o poranku…

    Przepis dodany:
    4.68
    Brioche Pain Perdu z pomarańczami. Spokój ducha o poranku…
      Jeżeli chcesz dostarczyć sobie i komuś bliskiemu rozkoszy podniebienia i spokój ducha o poranku, zrób własnie te słynne francuskie tosty! To przepyszne śniadanie na weekend lub inny dowolny dzień na pewno spełni swoje zadanie. Miękkie w...
  • Tapas fiesta! i hiszpańskie wina. Wine pairing

    Przepis dodany:
    4.88
    Tapas fiesta! i hiszpańskie wina. Wine pairing
      Spotkanie blogerów kulinarnych i winnych, miłośników dobrego jedzenia i wina w jednym, to prawdziwa uczta dla kubków smakowych, duszy i ciała! Tapas fiesta! odbyła się u Dominiki, autorki bloga Nóż i Widelec. Gospodyni podjęła nas...
  • Kiszona kapusta pak choy, marynowane tofu i pikle z czerwonej cebuli. Zdrowo zakiszone Sezonowo od A do M

    Przepis dodany:
    4.61
    Kiszona kapusta pak choy, marynowane tofu i pikle z czerwonej cebuli. Zdrowo zakiszone Sezonowo od A do M
      Kiszonki na przednówku to bardzo dobra alternatywa dla kuszących oczy i podniebienia świeżych rzodkiewek, szparagów, truskawek i zielonych ogórków…Wszystko to moszczone całą zimę pod foliami, w sztucznym oświetleniu i sztucznie...
  • Pączki nad pączkami! Na zakwasie pszennym. Lutowa Piekarnia

    Przepis dodany:
    4.82
    Pączki nad pączkami! Na zakwasie pszennym. Lutowa Piekarnia
      Pączki na dwóch zaczynach – drożdżowym i zakwasowym – trzeba poświęcić im sporo uwagi, cierpliwości i czasu. To ciasto, tak jak każde na drożdżach czy na zakwasie lubi, kiedy traktuje się je z czułością. Nie spiesz się...
  • Pesto z natki pietruszki i krem pieczarkowy. Fragment…

    Przepis dodany:
    4.51
    Pesto z natki pietruszki i krem pieczarkowy. Fragment…
      (…) W końcu jednak nadchodzi zmiana. Zaczyna się powolny odwrót zimy. Bywa subtelny, zwiastuje go powiew wilgotnego powietrza lub prześwitujące zza chmur niebo. Najpierw czujesz go w sercu – nachodzi cię wrażenie, że zima chyba...
  • Wegetariański talerz z sosem musztardowo-miodowym. Śniadanie, obiad lub kolacja!

    Przepis dodany:
    4.73
    Wegetariański talerz z sosem musztardowo-miodowym. Śniadanie, obiad lub kolacja!
      Wróciłam do domu po kilku dniach fantastycznego relaksu. Otaczał mnie kompletny spokój i wiodłam naprawdę słodkie życie. Te dni podarowane tylko sobie uważam za bardzo szczęśliwy czas. I po raz pierwszy nie pojawiła się tak dobrze mi...
  • Kremowa zupa z pieczonej brukselki i porów z migdałami i chili. Dla Niej!

    Przepis dodany:
    4.88
    Kremowa zupa z pieczonej brukselki i porów z  migdałami i chili. Dla Niej!
      Moje Drogie, gotujecie, kiedy jesteście same bez Niego? Jadacie na mieście, czy wolicie własną kuchnię? U mnie pół na pół. Wpadam do ulubionych knajpek, jeżeli akurat jestem w ich pobliżu i gotuję w domu. Najczęściej są to zupy. Zupa...
  • Zaproszenie do lutowej Piekarni!

    Przepis dodany:
    4.70
    Zaproszenie do lutowej Piekarni!
    * zdjęcie Monika Walecka Drodzy, przed nami pyszne wyzwanie! Zapraszam Was do wspólnego pączkowania. Pączki to niezwykłe – Moniki Waleckiej, które miałam szczęście jeść i zachwyciłam się nimi! I zawsze chciałam je zrobić. Monika...
  • Sernik pieczony z japońską herbatą Matcha. Dla zdrowia i urody

    Przepis dodany:
    4.72
    Sernik pieczony z japońską herbatą Matcha. Dla zdrowia i urody
      Zielona herbata w proszku Matcha do Japonii dotarła z Chin, gdzie od VIII wieku jej picie było elementem towarzyskiej rozrywki, a w XV stuleciu stała się podstawą wyrafinowanego nurtu filozofii życia – Chado, (po japońsku – Droga...
  • Babka ziemniaczana z Supraśla. Kuchnia regionalna Podlasia

    Przepis dodany:
    4.81
    Babka ziemniaczana z Supraśla. Kuchnia regionalna Podlasia
      Babka ziemniaczana i kiszka ziemniaczana ( u mnie na blogu – klik!), to klasyczne potrawy kuchni podlaskiej, wywodzące się z Białorusi. Te proste potrawy przygotowywane są na Podlasiu od pokoleń i każdy podlaski dom ma na nie swój...
  • Czekoladowe naleśniki z twarogiem i borówkami. Polecam – blender ręczny Kitchen Aid

    Przepis dodany:
    4.58
    Czekoladowe naleśniki z twarogiem i borówkami. Polecam – blender ręczny Kitchen Aid
    ***   Blender ręczny to coś absolutnie niezbędnego w mojej kuchni. Powiesz – mam blender kielichowy i to mi wystarczy! Też taki mi się wydawało, ale teraz wiem, że to zupełnie inne urządzenia i moim zdaniem oba blendery są...
  • Faworki Iwaszkiewiczów. Carnevale!

    Przepis dodany:
    4.82
    Faworki Iwaszkiewiczów. Carnevale!
      Słowo ‚karnawał’ pochodzi od włoskiego ‚carnevale’, co oznacza – pożegnanie mięsa. Nawiązuje to do kulinarnej rozpusty, po której mają nadejść skromne dni Wielkiego Postu. Tradycja karnawałowych uczt i maskarad znana jest w...
  • Pierogi z boczniakami. Czy wiesz, że boczniaki to lecznicze grzyby?

    Przepis dodany:
    4.90
    Pierogi z boczniakami. Czy wiesz, że boczniaki to lecznicze grzyby?
      Jak często jadasz boczniaki? U mnie pojawiają się od czasu do czasu i bardzo je lubimy. Nie wiem, czy wiesz, że boczniaki to nietypowe grzyby – w przeciwieństwie do leśnych, które poza smakiem i aromatem pozbawione są wartości...

Jeżeli zauważysz, że Twoje przepisy znajdują się na naszej stronie, a nie chcesz, aby tak było, proszę wyślij nam wiadomość e-mail - a my je usuniemy z wyszukiwarki.

Dlaczego warto dodać swój blog do wyszukiwarki?
  • ...to dodatkowy sposób na zdobycie wartościowych odwiedzin na Twoją stronę internetową. Duża grupa użytkowników wchodzi na nasz serwis poszukiwaniu jakichkolwiek przepisów kulinarych.
  • ...potrzebujemy tytułu, krótkie streszczenie treści (początek) oraz zdjęcie przepisu, aby przedstawić naszym użytkownikom jak najlepszy rezutlat wyszukiwań. Wszystkie informacje pobieramy z kanałów RSS Twojego bloga i wtedy odsyłamy naszych użytkowników na wpis z przepisem na Twoim blogu (nie używamy całej treści Twojego przepisu).