Wyszukiwarka przepisów kulinarnych...

Chcesz dodać swój lub ulubiony blog... napisz (kontakt w stopce)

Ostatnie przepisy kulinarne w kuchni San-jacinto Blog

W kuchni San-jacinto Blog jest już 19 dobrych przepisów:

  • Nowa wersja bloga – najsmaczniejszy.com.pl

    Przepis dodany:
    4.58
    Nowa wersja bloga – najsmaczniejszy.com.pl
    Drodzy czytelnicy ! Zmobilizowałem się i założyłem nowy, łatwy do zapamiętania adres. Od tej pory „Wszystko,co najsmaczniejsze” nazywa się Najsmaczniejszym blogiem i jest pod adresem: http://najsmaczniejszy.com.pl Wszystkie nowe wpisy...
  • Nowa wersja bloga – najsmaczniejszy.com.pl

    Przepis dodany:
    4.57
    Nowa wersja bloga – najsmaczniejszy.com.pl
    Drodzy czytelnicy ! Zmobilizowałem się i założyłem nowy, łatwy do zapamiętania adres. Od tej pory “Wszystko,co najsmaczniejsze” nazywa się Najsmaczniejszym blogiem i jest pod adresem: http://najsmaczniejszy.com.pl Wszystkie nowe wpisy...
  • Wieża z polenty,pomidorów i sera ISLOS z drobiowymi płatkami

    Przepis dodany:
    4.57
    Wieża z polenty,pomidorów i sera ISLOS z drobiowymi płatkami
    To moje dane konkursowe – jeśli jesteście zainteresowani przepisem – prosze zagłosujcie pod tym linkiem http://www.facebook.com/pages/null/201029193252987?sk=app_197506877041602&app_data=17222
  • Wieża z polenty,pomidorów i sera ISLOS z drobiowymi płatkami

    Przepis dodany:
    4.74
    Wieża z polenty,pomidorów i sera ISLOS z drobiowymi płatkami
    To moje dane konkursowe – jeśli jesteście zainteresowani przepisem – prosze zagłosujcie pod tym linkiem http://www.facebook.com/pages/null/201029193252987?sk=app_197506877041602&app_data=17222 :)
  • Warsztaty dla blogerów Wieprzowina regionalna “Doceń smak tradycji”

    Przepis dodany:
    4.67
    Warsztaty dla blogerów Wieprzowina regionalna “Doceń smak tradycji”
    Jak przyrządzić wieprzowinę,żeby była soczysta ? Jaki jest prawdziwy smak i konsystencja mięsa ? To są pytania, na które często nie znamy odpowiedzi,albo odpowiedzi nie szukamy… Ja te odpowiedzi znam dzięki warsztatom dla blogerów...
  • Warsztaty dla blogerów Wieprzowina regionalna „Doceń smak tradycji”

    Przepis dodany:
    4.89
    Warsztaty dla blogerów Wieprzowina regionalna „Doceń smak tradycji”
    Jak przyrządzić wieprzowinę,żeby była soczysta ? Jaki jest prawdziwy smak i konsystencja mięsa ? To są pytania, na które często nie znamy odpowiedzi,albo odpowiedzi nie szukamy… Ja te odpowiedzi znam dzięki warsztatom dla blogerów...
  • Restauracja Whiskey In The Jar, Poznań, Stary Rynek 56

    Przepis dodany:
    4.57
    Restauracja Whiskey In The Jar, Poznań, Stary Rynek 56
    Kierowany chęcią zjedzeniu dobrego steka w amerykańskim stylu oraz starą sympatią do zespołu Thin Lizzy skusiłem sie na ofertę nowego steakhouse w Poznaniu. Czy pokusa nie zawiodła mnie na manowce… ? Wystrój Swoje danie jadłem na dworze,...
  • Restauracja Whiskey In The Jar, Poznań, Stary Rynek 56

    Przepis dodany:
    4.46
    Restauracja Whiskey In The Jar, Poznań, Stary Rynek 56
    Kierowany chęcią zjedzeniu dobrego steka w amerykańskim stylu oraz starą sympatią do zespołu Thin Lizzy skusiłem sie na ofertę nowego steakhouse w Poznaniu. Czy pokusa nie zawiodła mnie na manowce… ;) ? Przeczytajcie o tym na nowej wersji...
  • Smaki wiosny – szparagi w sosie holenderskim z duszonymi pokrzywami

    Przepis dodany:
    4.80
    Smaki wiosny – szparagi w sosie holenderskim z duszonymi pokrzywami
    Bogactwo wiosennych smaków – trzeba korzystać ze świeżych surowców. Pikantny smak szparagów dobrze kontrastuje z aksamitnym, kwaskowym sosem. Całość uzupełnia lekko czosnkowy smak duszonej pokrzywy. Już niedługo skończy się sezon,więc...
  • Smaki wiosny – szparagi w sosie holenderskim z duszonymi pokrzywami

    Przepis dodany:
    4.76
    Smaki wiosny – szparagi w sosie holenderskim z duszonymi pokrzywami
    Bogactwo wiosennych smaków – trzeba korzystać ze świeżych surowców. Pikantny smak szparagów dobrze kontrastuje z aksamitnym, kwaskowym sosem. Całość uzupełnia lekko czosnkowy smak duszonej pokrzywy. Już niedługo skończy się sezon,więc...
  • Warsztaty kulinarne “Królik i perliczka” w restauracji Pastela, Poznań

    Przepis dodany:
    4.74
    Warsztaty kulinarne “Królik i perliczka” w restauracji Pastela, Poznań
    Wczoraj miałem okazję uczestniczyć w warsztatach kulinarnych dla blogerów w restauracji Pastela w Poznaniu http://www.pastela.com.pl/. Trzeba przyznać, że wszystko było dobrze i profesjonalnie zorganizowane, wszystkie surowce, miejsca pracy i...
  • Warsztaty kulinarne „Królik i perliczka” w restauracji Pastela, Poznań

    Przepis dodany:
    4.47
    Warsztaty kulinarne „Królik i perliczka” w restauracji Pastela, Poznań
    Wczoraj miałem okazję uczestniczyć w warsztatach kulinarnych dla blogerów w restauracji Pastela w Poznaniu http://www.pastela.com.pl/. Trzeba przyznać, że wszystko było dobrze i profesjonalnie zorganizowane, wszystkie surowce, miejsca pracy i...
  • Restauracja 84 kroki, ul. Wodna 24, Poznań

    Przepis dodany:
    4.52
    Restauracja 84 kroki, ul. Wodna 24, Poznań
    Wykwintna kuchnia i dobrze podana. Widać inwencję i zdolności kucharza, podparte pomysłowością. Można spróbować również kuchni molekularnej, co nie jest częstą atrakcją. Byłem w tym lokalu już dwa razy i mogę go z czystym sumieniem...
  • Restauracja 84 kroki, ul. Wodna 24, Poznań

    Przepis dodany:
    4.79
    Restauracja 84 kroki, ul. Wodna 24, Poznań
    Wykwintna kuchnia i dobrze podana. Widać inwencję i zdolności kucharza, podparte pomysłowością. Można spróbować również kuchni molekularnej, co nie jest częstą atrakcją. Byłem w tym lokalu już dwa razy i mogę go z czystym sumieniem...
  • Pokusa Janssona – skandynawski klasyk

    Przepis dodany:
    4.49
    Pokusa Janssona – skandynawski klasyk
    Pierwszy raz robiłem to danie i już wiem dlaczego się tak nazywa… nie mogłem sie oprzeć i zjadłem całość… . Jest naprawdę pyszne – jako danie główne lub przystawka – oczywiście jeśli lubisz anchovies. Na dodatek prosto...
  • Pokusa Janssona – skandynawski klasyk

    Przepis dodany:
    4.61
    Pokusa Janssona – skandynawski klasyk
    Pierwszy raz robiłem to danie i już wiem dlaczego się tak nazywa… nie mogłem sie oprzeć i zjadłem całość… :) . Jest naprawdę pyszne – jako danie główne lub przystawka – oczywiście jeśli lubisz anchovies. Na dodatek...
  • Wieprzowe zraziki z szynki z truflowym aromatem

    Przepis dodany:
    4.90
    Wieprzowe zraziki z szynki z truflowym aromatem
    Trochę nietypowe zraziki, z ciekawą nutką truflową, zaskoczą Twoich gości :). Powstały w ramach moich inspiracji jak wykorzystać oliwę truflową (właściwie aromatyzowaną truflami,bo mnie na taką stać…). Towarzyszy im kwaskowy sos,...
  • Wieprzowe zraziki z szynki z truflowym aromatem

    Przepis dodany:
    4.62
    Wieprzowe zraziki z szynki z truflowym aromatem
    Trochę nietypowe zraziki, z ciekawą nutką truflową, zaskoczą Twoich gości . Powstały w ramach moich inspiracji jak wykorzystać oliwę truflową (właściwie aromatyzowaną truflami,bo mnie na taką stać…). Towarzyszy im kwaskowy sos, który...
  • Pieczona, ziołowa kaczka z buraczkami balsamicznymi

    Przepis dodany:
    4.77
    Pieczona, ziołowa kaczka z buraczkami balsamicznymi
    Pyszna kaczka o intensywnym smaku i to cała w buraczkach . Trochę mniej tradycyjny przepis stawiający na przyprawy i bogaty bukiet smaków. Składniki: kaczka barbarie – ok 2 kg kilka buraków i ziemniaków 2 paczki mieszanki Kamis...

Jeżeli zauważysz, że Twoje przepisy znajdują się na naszej stronie, a nie chcesz, aby tak było, proszę wyślij nam wiadomość e-mail - a my je usuniemy z wyszukiwarki.

Dlaczego warto dodać swój blog do wyszukiwarki?
  • ...to dodatkowy sposób na zdobycie wartościowych odwiedzin na Twoją stronę internetową. Duża grupa użytkowników wchodzi na nasz serwis poszukiwaniu jakichkolwiek przepisów kulinarych.
  • ...potrzebujemy tytułu, krótkie streszczenie treści (początek) oraz zdjęcie przepisu, aby przedstawić naszym użytkownikom jak najlepszy rezutlat wyszukiwań. Wszystkie informacje pobieramy z kanałów RSS Twojego bloga i wtedy odsyłamy naszych użytkowników na wpis z przepisem na Twoim blogu (nie używamy całej treści Twojego przepisu).