2746. Ragout wieprzowe
Francja: Ragout wieprzowe ŹRÓDŁO: Celtnet.Org.Uk .
SKŁADNIKI: 90 dag wieprzowiny pokrojonej w 2,5 cm kostkę, 3 duże posiekane cebule, 10 posiekanych ząbków czosnku, 3 łyżki oliwy z oliwek, 1 łyżka mąki, 1 szklanka białego wytrawnego wina, 1/4...
Jeżeli zauważysz, że Twoje przepisy znajdują się na naszej stronie, a nie chcesz, aby tak było,
proszę wyślij nam wiadomość e-mail - a my je usuniemy z wyszukiwarki.
Dlaczego warto dodać swój blog do wyszukiwarki?
- ...to dodatkowy sposób na zdobycie wartościowych odwiedzin na Twoją stronę internetową.
Duża grupa użytkowników wchodzi na nasz serwis poszukiwaniu jakichkolwiek przepisów kulinarych.
- ...potrzebujemy tytułu, krótkie streszczenie treści (początek) oraz zdjęcie przepisu,
aby przedstawić naszym użytkownikom jak najlepszy rezutlat wyszukiwań.
Wszystkie informacje pobieramy z kanałów RSS Twojego bloga i wtedy odsyłamy naszych użytkowników
na wpis z przepisem na Twoim blogu (nie używamy całej treści Twojego przepisu).