Chleb wiejski Kerstin Rentsch
Zaczyn:
100 g mąki pszennej (typ 450)
40 g drożdży świeżych
1/2 łyżeczki cukru
Ciasto właściwe:
400 g mąki pszennej (typ 450)
250 g mąki żytniej
1 łyżka soli
1 łyżka płynnego miodu
po pół łyżeczki nasion anyżu, kopru i kminku
Mąkę...
Jeżeli zauważysz, że Twoje przepisy znajdują się na naszej stronie, a nie chcesz, aby tak było,
proszę wyślij nam wiadomość e-mail - a my je usuniemy z wyszukiwarki.
Dlaczego warto dodać swój blog do wyszukiwarki?
- ...to dodatkowy sposób na zdobycie wartościowych odwiedzin na Twoją stronę internetową.
Duża grupa użytkowników wchodzi na nasz serwis poszukiwaniu jakichkolwiek przepisów kulinarych.
- ...potrzebujemy tytułu, krótkie streszczenie treści (początek) oraz zdjęcie przepisu,
aby przedstawić naszym użytkownikom jak najlepszy rezutlat wyszukiwań.
Wszystkie informacje pobieramy z kanałów RSS Twojego bloga i wtedy odsyłamy naszych użytkowników
na wpis z przepisem na Twoim blogu (nie używamy całej treści Twojego przepisu).