FASZEROWANE PAPRYKI Z KOMOSĄ RYŻOWĄ I PODGRZYBKAMI
Będąc ostatnio w sklepie ze zdrową żywnością, „wpadła” mi w ręce komosa ryżowa. Nigdy jej nie wykorzystywałam w mojej kuchni. Dziś nadszedł ten pierwszy raz. Mamy akurat sezon na paprykę, więc ją nafaszerowałam. Komosa ma silne...
Jeżeli zauważysz, że Twoje przepisy znajdują się na naszej stronie, a nie chcesz, aby tak było,
proszę wyślij nam wiadomość e-mail - a my je usuniemy z wyszukiwarki.
Dlaczego warto dodać swój blog do wyszukiwarki?
- ...to dodatkowy sposób na zdobycie wartościowych odwiedzin na Twoją stronę internetową.
Duża grupa użytkowników wchodzi na nasz serwis poszukiwaniu jakichkolwiek przepisów kulinarych.
- ...potrzebujemy tytułu, krótkie streszczenie treści (początek) oraz zdjęcie przepisu,
aby przedstawić naszym użytkownikom jak najlepszy rezutlat wyszukiwań.
Wszystkie informacje pobieramy z kanałów RSS Twojego bloga i wtedy odsyłamy naszych użytkowników
na wpis z przepisem na Twoim blogu (nie używamy całej treści Twojego przepisu).