Gulasz Wołowy po Azjatycku z Pędami Bambusa i Grzybami Shitake
Skład: 1 kg wołowiny np.: z udźca Marynata: 5-6 łyżek sosu sojowego 4-5 łyżek sosu ostrygowego 5-6 kropel oleju sezamowego 1 płaska łyżeczka mielonego imbiru Dodatkowo: 12 grzybów shitake 5 pieczarek 1 słoiczek pędów bambusa (454g)...
Jeżeli zauważysz, że Twoje przepisy znajdują się na naszej stronie, a nie chcesz, aby tak było,
proszę wyślij nam wiadomość e-mail - a my je usuniemy z wyszukiwarki.
Dlaczego warto dodać swój blog do wyszukiwarki?
- ...to dodatkowy sposób na zdobycie wartościowych odwiedzin na Twoją stronę internetową.
Duża grupa użytkowników wchodzi na nasz serwis poszukiwaniu jakichkolwiek przepisów kulinarych.
- ...potrzebujemy tytułu, krótkie streszczenie treści (początek) oraz zdjęcie przepisu,
aby przedstawić naszym użytkownikom jak najlepszy rezutlat wyszukiwań.
Wszystkie informacje pobieramy z kanałów RSS Twojego bloga i wtedy odsyłamy naszych użytkowników
na wpis z przepisem na Twoim blogu (nie używamy całej treści Twojego przepisu).