Gulasz Wołowy po Azjatycku z Pędami Bambusa i Grzybami Shitake
Skład:
1 kg wołowiny np.: z udźca
Marynata:
5-6 łyżek sosu sojowego
4-5 łyżek sosu ostrygowego
5-6 kropel oleju sezamowego
1 płaska łyżeczka mielonego imbiru
Dodatkowo:
12 grzybów shitake
5 pieczarek
1 słoiczek pędów bambusa (454g)...
Jeżeli zauważysz, że Twoje przepisy znajdują się na naszej stronie, a nie chcesz, aby tak było,
proszę wyślij nam wiadomość e-mail - a my je usuniemy z wyszukiwarki.
Dlaczego warto dodać swój blog do wyszukiwarki?
- ...to dodatkowy sposób na zdobycie wartościowych odwiedzin na Twoją stronę internetową.
Duża grupa użytkowników wchodzi na nasz serwis poszukiwaniu jakichkolwiek przepisów kulinarych.
- ...potrzebujemy tytułu, krótkie streszczenie treści (początek) oraz zdjęcie przepisu,
aby przedstawić naszym użytkownikom jak najlepszy rezutlat wyszukiwań.
Wszystkie informacje pobieramy z kanałów RSS Twojego bloga i wtedy odsyłamy naszych użytkowników
na wpis z przepisem na Twoim blogu (nie używamy całej treści Twojego przepisu).