Zapiekany homar z masłem czosnkowo-cytrynowo-pietruszkowym
Składniki: 1 mrożony homar, sok z cytryny, 10 dag masła, kilka gałązek natki pietruszki, skórka z połowy cytryny, 1 ząbek czosnku, sól, pieprz. Przygotowanie: Homara rozmrozić i osuszyć. Przekroić na pół. Połówki homara opłukać,...
Jeżeli zauważysz, że Twoje przepisy znajdują się na naszej stronie, a nie chcesz, aby tak było,
proszę wyślij nam wiadomość e-mail - a my je usuniemy z wyszukiwarki.
Dlaczego warto dodać swój blog do wyszukiwarki?
- ...to dodatkowy sposób na zdobycie wartościowych odwiedzin na Twoją stronę internetową.
Duża grupa użytkowników wchodzi na nasz serwis poszukiwaniu jakichkolwiek przepisów kulinarych.
- ...potrzebujemy tytułu, krótkie streszczenie treści (początek) oraz zdjęcie przepisu,
aby przedstawić naszym użytkownikom jak najlepszy rezutlat wyszukiwań.
Wszystkie informacje pobieramy z kanałów RSS Twojego bloga i wtedy odsyłamy naszych użytkowników
na wpis z przepisem na Twoim blogu (nie używamy całej treści Twojego przepisu).