Wyszukiwarka przepisów kulinarnych...

Chcesz dodać swój lub ulubiony blog... napisz (kontakt w stopce)

Ostatnie przepisy kulinarne w kuchni Czarodziejska Kraina

W kuchni Czarodziejska Kraina jest już 194 dobrych przepisów:

  • Pancakes z bananami (bez cukru)

    Przepis dodany:
    4.49
    Pancakes z bananami (bez cukru)
    1 szklanka mąki pszennej 1 szklanka mąki pszennej pełnoziarnistej 2 jajka 1,5 szklanki mleka 3 łyżeczki sody oczyszczonej 5 łyżek rozpuszczonego masła 4 banany Mąkę wymieszać z sodą oczyszczoną, dodać mleko, jajka i masło. Wszystko...
  • Jaka ryba na obiad? Warsztaty i KONKURS!!!

    Przepis dodany:
    4.75
    Jaka ryba na obiad? Warsztaty i KONKURS!!!
    To jaką rybę zjemy na obiad robi różnicę, nie tylko dla naszego podniebienia – smakową, ale również dla środowiska. Wiele z popularnych gatunków ryb sprzedawanych w smażalniach czy sklepach rybnych jest zagrożona wyginięciem, wiele z...
  • KONKURS rybny

    Przepis dodany:
    4.53
    KONKURS rybny
    W komentarzu na profilu FB lub pod poniższym postem… … podziel się z nami swoim autorskim przepisem na rybę… smażoną, pieczoną, gotowaną, duszoną, parowaną czy surową. Im mniej oczywisty przepis, tym lepiej. Zapraszam!!! Wyniki...
  • Makrela w papilotach na caponacie, palone masło i dyniowa kasza orkiszowa

    Przepis dodany:
    4.56
    Makrela w papilotach na caponacie, palone masło i dyniowa kasza orkiszowa
    1 cała makrela 1/2 cytryny 1 kg bakłażanów 2 papryki czerwonej 2 papryki zielonej 1 duża cebula 1 puszka pomidorów 2 ząbki czosnku oliwki zielone 1 mały słoiczek kaparów 1 pęczek natki pietruszki ocet jabłkowy lub śliwkowy cukier trzcinowy...
  • Dorsz w tapenadzie i szynce dojrzewającej, puree z pasternaku i topinamburu, pieczone pomidory

    Przepis dodany:
    4.83
    Dorsz w tapenadzie i szynce dojrzewającej, puree z pasternaku i topinamburu, pieczone pomidory
    400-600g dorsza 1 opakowanie czarnych oliwek 100 ml oleju rzepakowego z pierwszego tłoczenia 2 ząbki czosnku 6-8 plastrów szynki dojrzewającej sól pieprz Na puree: 1-2 sztuki korzenia pasternaku 2 ziemniaki kilka sztuk topinamburu 1 gałązka...
  • Bakłażan nadziewany warzywami

    Przepis dodany:
    4.48
    Bakłażan nadziewany warzywami
      2-3 duże bakłażany (S) 1 szklanka fasoli (S) kilka pieczarek (S) oliwa z oliwek (S) 2 średnie cebule (O) 4 ząbki czosnku (O) oregano, bazylia, tymianek (O) pieprz (O) sól (Sł) kilka łyżek przecieru pomidorowego (K) kurkuma (G) Bakłażany...
  • Bataty – nie tylko ziemniaki

    Przepis dodany:
    4.72
    Bataty – nie tylko ziemniaki
    Nowe miejsce na mapie szczecina – Bataty. Można tam dobrze zjeść i fantastycznie spędzić czas z przyjaciółmi. Kolejna restauracja? Nie! To jedno z niewielu takich miejsc w naszym mieście – Studio Kulinarne najwyższych lotów. Pomijam...
  • Makaron z cukinii z serem i pomidorkami suszonymi

    Przepis dodany:
    4.75
    Makaron z cukinii z serem i pomidorkami suszonymi
    oliwa z oliwek (S) 2 średnie cukinie (S) 3-4 ząbki czosnku (O) pieprz (O) sól (Sł) 250 g sera typu włoskiego (Sł) 2 łyżki pomidorków suszonych w oliwie (K) kurkuma (G) Na oliwie z oliwek (S) podsmażyć lekko czosnek (O) (około 1 minuty) Posolić...
  • Placuszki z serem włoskim na słono

    Przepis dodany:
    4.73
    Placuszki z serem włoskim na słono
    oliwa z oliwek (S) 1 jajko (S) łyżeczka słodkiej czerwonej papryki (S) 300 g sera typu włoskiego (S) pieprz (O) 1 łyżeczka płaska soli himalajskiej (Sł) 3/4 szklanki przegotowanej wody (chłodnej) (Sł) 1 szklanka mąki pszennej pełnoziarnistej...
  • Blok czekoladowy (bez cukru)

    Przepis dodany:
    4.83
    Blok czekoladowy (bez cukru)
    1,5 szklanki daktyli (lub 1 szklanka cukru trzcinowego) 200 g masła 1/4 szklanki wody 3-4 łyżki kakao 300 g mleka w proszku suche wafle lub herbatniki bakalie: rodzynki, orzechy, migdały, suszony ananas, kandyzowane wiśnie (wg uznania) Daktyle zalać...
  • Chaczapuri (Gruzja)

    Przepis dodany:
    4.49
    Chaczapuri (Gruzja)
    Ciasto: 1/2 kg mąki pszennej 1 szklanka kefiru 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej odrobina octu 1/2 łyżeczki soli 1 łyżeczka cukru trzcinowego Farsz: 1 kulka mozzareli 250 g twarogu 200 g żółtego sera 1-2 ząbki czosnku Masło do posmarowania po...
  • Ciasto kakaowe z rabarbarem

    Przepis dodany:
    4.89
    Ciasto kakaowe z rabarbarem
    1 szklanka mąki tortowej 1 szklanka mąki pszennej pełnoziarnistej 2 banany 3 łyżki miodu 1 łyżka stewii w proszku 2 łyżki mąki ziemniaczanej 6 jajek 1 kostka masła 2 łyżki kakao 2 łyżeczki sody oczyszczonej Rabarbar umyć, obrać i pokroić...
  • Zupa z fasolki szparagowej

    Przepis dodany:
    4.78
    Zupa z fasolki szparagowej
    2 marchewki (S) 1 pietruszka (S) 3-4 średnie ziemniaki (S) 250 g fasolka szparagowa (S) oliwa z oliwek (S) 1 cebula (O) liść laurowy (O) pieprz (O) 1,5 l zimnej wody (Sł) sól (Sł) natka pietruszki (K) kurkuma (G) Na oliwie z oliwek (S) poddusić...
  • Pasta z fasoli a’la smalec

    Przepis dodany:
    4.74
    Pasta z fasoli a’la smalec
    130 g fasoli jaś (S) 1/3 jabłka (S) 2 łyżki stołowe oleju (S) 1,5 cebuli (O) 1 łyżeczka suszonego majeranku (O) 1 liść laurowy (O) 2 kulki ziela angielskiego (O) pieprz (O) sól (Sł) 1 łyżeczka soku z cytryny (K) kurkuma (G) Fasolę zalać...
  • Bakłażan zapiekany z pomidorami i mozzarellą

    Przepis dodany:
    4.65
    Bakłażan zapiekany z pomidorami i mozzarellą
    1 duży bakłażan (S) oliwa z oliwek (S) pieprz (O) oregano (O) bazylia (O) sól (Sł) 2 kulki mozzarelli (Sł) 2-3 pomidory rzymskie (K) kurkuma (G) 500 g szparagów (S) Bakłażana przeciąć w dłuż, w plastry, oprószyć solą, odstawić na min. 30...
  • Deser z awokado, kiwi i galaretką gruszkową

    Przepis dodany:
    4.55
    Deser z awokado, kiwi i galaretką gruszkową
    1 dojrzałe awokado 2 banany 1 gruszka 1 kiwi 2 szklanki wody 1 łyżka agaru (lub żelatyny) Gruszkę i kiwi pokroić w kostkę. Agar rozpuścić w 2 szklankach ciepłej wody. Banany zmiksować z awokado. Gruszkę wyłożyć na dno pucharków, zalać...
  • Deser z awokado z malinami

    Przepis dodany:
    4.82
    Deser z awokado z malinami
    1 dojrzałe awokado 2 banany 2 daktyle suszone 1 szklanka malin 300 ml kefiru Awokado zmiksować z bananami i kefirem. Połowę masy przełożyć do pucharków. Pozostałą masę zmiksować z malinami i wyłożyć na resztę deseru. Ozdobić maliną i...
  • Kotlety brokułowo-ziemniaczane

    Przepis dodany:
    4.57
    Kotlety brokułowo-ziemniaczane
      500 g brokułu (S) 4 większe ziemniaki (S) 1 jajko (S) 2 łyżki mielonego lnu (S) masło klarowane (S) 1 ząbek czosnku (O) pieprz (O) sól (Sł) natka z pietruszki (K) kurkuma (G) Brokuły ugotować na parze (lub normalnie) ok. 10 min. Ostudzić...
  • Sałatka z tuńczyka i awokado

    Przepis dodany:
    4.69
    Sałatka z tuńczyka i awokado
    1 puszka kukurydzy (S) 3 jajka (S) 1 dojrzałe awokado (S) 1/2 czerwonej papryki (S) 1 łyżeczka czosnku granulowanego (O) pieprz (O) sól (Sł) 1 puszka tuńczyka w kawałkach w sosie własnym (Sł) sok z cytryny (K) 2-3 łyżki jogurtu greckiego (K)...
  • Zapiekanka z cukinią i papryką

    Przepis dodany:
    4.76
    Zapiekanka z cukinią i papryką
      1 kg młodych ziemniaków lub takich dobrze umytych (S) oliwa z oliwek (S) 1 średnia cukinia lub 2 małe (S) 1 papryka (S) garść zielone groszku mrożonego (S) 1 duża cebula (O) 1 ząbek czosnku (O) pieprz (O) koperek (O) 1 kulka sera mozarella...
  • Domek z piernika (wersja jadalna i niejadalna)

    Przepis dodany:
    4.81
    Domek z piernika (wersja jadalna i niejadalna)
    Ciasto: Wersja niejadalna: 600 g mąki 1 jajko 1 łyżka przyprawy do piernika 1 szklanka oleju 1 łyżka kakao Wersja jadalna: 1 kostka masła – zamiast oleju 7 łyżek płynnego miodu 1 szklanka cukru Lukier: 1 białko jajka 300 g cukru pudru...
  • Szarlotka jaglana (bez cukru, bez mąki)

    Przepis dodany:
    4.61
    Szarlotka jaglana (bez cukru, bez mąki)
    1,5 szklanki kaszy jaglanej 3 szklanki mleka (może być migdałowe, ryżowe, owsiane) 1/2 szklanki żurawiny 3 duże jabłka 1 łyżka cynamonu 4 łyżeczki płynnej stewii 1 łyżka miodu Kaszę jaglaną ugotować w mleku. Jabłka obrać i zetrzeć na...
  • Kotleciki z czerwonej kapusty i marchwi

    Przepis dodany:
    4.62
    Kotleciki z czerwonej kapusty i marchwi
    4-5 garści duszonej czerwonej kapusty (S) 4 większe marchewki (S) 1 jajko (S) 2 łyżki mielonego lnu (S) olej kokosowy (S) pieprz (O) gałka muszkatołowa (O) majeranek (O) sól (Sł) 3-4 łyżki natki pietruszki (K) 3 łyżki pełnoziarnistej mąki (K)...
  • Kapusta czerwona po indyjsku z ziemniakami

    Przepis dodany:
    4.47
    Kapusta czerwona po indyjsku z ziemniakami
    450 g kapusty 2 goździki 2 strączki kardamonu 1 laseczka cynamonu 4 łyżki ghee lub oleju rślinngo 4 ziemniaki 1 łyżka startego świeżego imbiru pół łyżeczki pieprzu cayenne 1 łyżeczka kurkumy 4 pomidory 1,5 łyżeczki soli pół łyżeczki...
  • Potrawka z bakłażana z ciecierzycą

    Przepis dodany:
    4.70
    Potrawka z bakłażana z ciecierzycą
    1 bakłażan (S) 3 papryki różnokolorowe (S) oliwa z oliwek (S) 2 ząbki czosnku (O) 2 cebule (O) szczypta pieprzu cayenne (O) 1 szklanka ciecierzycy (Sł) sól (Sł) 2 łyżki natki pietruszki (K) 1 szklanka soku pomidorowego lub 2 pomidory (K) kurkuma...
  • Żelazny koktail ze spriuliną

    Przepis dodany:
    4.59
    Żelazny koktail ze spriuliną
    1 banan 1 duże soczyste jabłko 1 czerwony greipfrut 1 łyżeczka natki pietruszki 1 łyżeczka spiruliny Wszystkie składniki zmiksować ze sobą. Wypić od razu po przygotowaniu. Wartość odżywcza: Białko: 4,91 g Węglowodany: 43,65 g Tłuszcz: 0,7 g...
  • Gulasz warzywny

    Przepis dodany:
    4.77
    Gulasz warzywny
    1 szklanka fasoli (mo?e by? czerwona, bia?a, czarna) (S) 1 ?y?eczka s?odkiej mielonej papryki (S) 3 papryki kolorowe (czerwona, ?ó?ta, zielona) (S) 2-3 ziemniaki (S) 2 niewielkie cukinie (S) oliwa z oliwek (S) 2 z?bki czosnku (O) 1 wi?ksza cebula lub dwie...
  • Kopytka – tradycyjnie

    Przepis dodany:
    4.87
    Kopytka – tradycyjnie
    1 kg ziemniaków (S) 2 jajka (S) pieprz (O) sól (S?) 2 szklanki m?ki pszennej + do posypania stolnicy (K) kurkuma (G) Ziemniaki ugotowa? na parze (lub zwyczajnie w wodzie). Rozt?uc dok?adnie na jednolit? mas? t?uczkiem, lub jeszcze lepiej przemieli?...
  • Ciasto bananowe z truskawkami – wege (bez cukru)

    Przepis dodany:
    4.84
    Ciasto bananowe z truskawkami – wege (bez cukru)
    2,5 szklanki m?ki bezglutenowej 2 ?y?eczki proszku do pieczenia 1/2 ?y?eczki cynamonu 1/4 ?y?eczki soli 4 du?e banany 3 ?y?ki syropu klonowego (lub innego lej?cego s?odu) 0,5 ?y?eczki stewii w p?ynie 1/3 szklanki oleju kokosowego gar?? truskawek M?k?...
  • Kosmetyki! Jakich sk?adników unika? i dlaczego?

    Przepis dodany:
    4.54
    Kosmetyki! Jakich sk?adników unika? i dlaczego?
    „Wed?ug przepisów obowi?zuj?cych w UE sk?ad kosmetyków, tak zwany International Nomenclature of Cosmetic Ingredients (mi?dzynarodowe nazewnictwo sk?adników kosmetyków), a w skrócie INCI, jest przedstawiany po ?acinie.” Warto pami?ta?, ?e...
  • Pizza ziemniaczana z cebulą i pieczarkami

    Przepis dodany:
    4.50
    Pizza ziemniaczana z cebulą i pieczarkami
    ciasto: 3/4 kg ziemniaków (S) 2 czubate łyżki ziemniaczanej (S) 1 jajko (S) 1 łyżka masła (S) pieprz (O) 2 szczypty świeżo zmielonej gałki muszkatołowej (O) sól (Sł) 2 kulki mozzarelli lub 5 dag startego żółtego sera (Sł) pół pęczka...
  • Magicznie z Tunispol – warsztaty

    Przepis dodany:
    4.76
    Magicznie z Tunispol – warsztaty
    W minioną niedzielę odbyły się pierwsze z cyklicznych spotkań kulinarnych, których tematem tym razem była słoneczna Tunezja. A wszystko to za sprawą współorganizatora całego zamieszania firmy Tunispol. Głodni tunezyjskich smaków zrobiliśmy...
  • Tunezyjska sałatka z kuskus – cukinią i orzechami włoskimi

    Przepis dodany:
    4.88
    Tunezyjska sałatka z kuskus – cukinią i orzechami włoskimi
      40 g kaszy kuskus 1 papryka czerwona (w oryginale zielona) 1 pomidor kawałek cukinii 2-3 liście sałaty 1 łyżeczka siekanych orzechów włoskich 2 łyżki soku pomarańczowego 1 łyżka octu winnego 4-6 łyżek oliwy z oliwek sól pieprz Kuskus...
  • Tunezyjska sałatka z tuńczykiem – z kaparami, jajkiem i szczypiorkiem

    Przepis dodany:
    4.86
    Tunezyjska sałatka z tuńczykiem – z kaparami, jajkiem i szczypiorkiem
      1 żólta papryka (w oryginale zielona) 2 pomidory rzymskie lub 6 koktajlowych 1 puszka tuńczyka w sosie własnym, odsączony (170 g) 2 jajka ugotowane na twardo, pokrojone na ćwiartki 1 mały pęczek szczypiorku lub dymki cebuli, bardzo drobno...
  • Tunezyjska sałatka z tuńczykiem – fetą i miętą

    Przepis dodany:
    4.58
    Tunezyjska sałatka z tuńczykiem – fetą i miętą
      4 pomidory 1 papryka czerwona 1 papryka zielona 150g sera fety 1 cebula 6 łyżek oliwy z oliwek 200g tuńczyka w oleju w kawałkach 2 łyżeczki świeżej lub suszonej mięty 2 łyżki octu winnego sól pieprz Paprykę oczyścić z nasion i...
  • Zupa śmietanowa z zielonej soczewicy, cieciorki i szpinaku

    Przepis dodany:
    4.62
    Zupa śmietanowa z zielonej soczewicy, cieciorki i szpinaku
    oliwa z oliwek (S) 1 szkl. soczewicy zielonej (S) 100 g świeżego szpinaku lub mrożonych liści (S) 1 cebula (O) 2 ząbki czosnku (O) pieprz (O) sól (Sł) 2 litry wywaru z warzyw lub zimnej wody (Sł) 1 szkl. ciecierzycy (Sł) sok z cytryny (K) 400 ml...
  • Awokado z jajkiem i czerwoną papryką

    Przepis dodany:
    4.62
    Awokado z jajkiem i czerwoną papryką
    1 czerwona papryka (S) 1 awokado (S) 3 jajka (S) 1 łyżka słonecznika (S) pieprz (O) suszony czosnek (O) sól (Sł) 1 łyżka pokrojonych pomidorków suszonych (K) sok z cytryny (K) kurkuma (G) Awokado przekroić na pół, wyciągnąć pestkę, obrać ze...
  • Sos paprykowy do makaronu/kaszy jaglanej

    Przepis dodany:
    4.91
    Sos paprykowy do makaronu/kaszy jaglanej
    3 papryki czerwone (S) oliwa z oliwek (S) 1 duża cebula (O) pieprz (O) sól (Sł) 3 pomidory (K) kurkuma (G) Z papryki usunąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w kostkę. Na oliwie z oliwek (S) udusić...
  • Magiczny smak Tunezji

    Przepis dodany:
    4.52
    Magiczny smak Tunezji
      „Czarodziejski smak Tunezji” Przyjdź i zasmakuj Tunezji w Szczecinie! Degustacja na miejscu, w pierwszym tego typu salonie oliw w Polsce – zawsze świeże bagietki! Zaczarowani tunezyjskim smakiem rozpoczynamy magiczną serię kulinarną,...
  • Mała księga przebudzenia

    Przepis dodany:
    4.69
    Mała księga przebudzenia
    Mała, ale tylko wymiarami, a księga jak się patrzy. To czy stanie się przyczynkiem do przebudzenia zależy w gruncie rzeczy najbardziej od samego czytającego. Wersja kieszonkowa, w sam raz do torebki. A w środku? Krótkie, ale jakże treściwe,...
  • Pasta z cukinią i indykiem

    Przepis dodany:
    4.65
    Pasta z cukinią i indykiem
    3-4 cukinie oliwa z oliwek 400 g piersi z indyka 500 g  makaronu pełnoziarnistego 2-3 ząbki czosnku tarty ser parmezan zioła prowansalskie oregano bazylia pieprz sól Cukinie zetrzeć na tarce o grubych oczkach, odcisnąć sok. Indyka pokroić w...
  • Trójkolorowy sernik na zimno z porzeczkami

    Przepis dodany:
    4.73
    Trójkolorowy sernik na zimno z porzeczkami
    1 kg twarogu 4 banany 6 łyżek żelatyny 200 ml jogurtu naturalnego 250 g czerwonych porzeczek zimna woda 2 łyżki kakao 2 łyżki miodu 4 łyżki żelatyny wsypać do szklanki z zimną wodą. Poczekać aż napęcznieje. Szklankę wstawić do gorącej...
  • Sałatka z fasolki szparagowej i fety

    Przepis dodany:
    4.87
    Sałatka z fasolki szparagowej i fety
    500 g fasolki szparagowej (S) 3-4 garści roszpunki lub mix sałat (S) 2 łyżki oliwy z oliwek (S) 1 pęczek szczypiorku (O) 1-2 ząbki czosnku (O) pieprz (O) 1 kostka sera feta (Sł) sól (Sł) 2 łyżki natki pietruszki (K) 2 łyżki soku z cytryny (K)...
  • Fasolka szparagowa z jajkiem i ziołami

    Przepis dodany:
    4.82
    Fasolka szparagowa z jajkiem i ziołami
    250 g fasolki szparagowej (S) 2 łyżki masła klarowanego (S) 6 jajek (S) 1 duża cebula (O) 1-2 ząbki czosnku (O) 1 łyżka suszonej bazylii (O) 1 łyżeczka suszonego cząbru (O) 1 łyżeczka suszonego estragonu (O) 1 łyżka mięty (O) 1 łyżka...
  • Sałatka z fasolki szparagowej, sera mozzarella i pomidorów

    Przepis dodany:
    4.91
    Sałatka z fasolki szparagowej, sera mozzarella i pomidorów
    250 g fasolki szparagowej (S) 2 łyżki oliwy z oliwek (S) 2 garści roszponki lub mix sałat (S) 1 kilka sera mozzarella (S) 2 łyżki ziaren słonecznika (S) 2 łyżki suszonej bazylii (O) pieprz (O) sól (Sł) 2 pomidory (K) 1 łyżka soku z cytryny (K)...
  • Sałatka z pora i jabłka

    Przepis dodany:
    4.68
    Sałatka z pora i jabłka
    3 jajka (S) 1 jabłko (S) 2 średnie pory (około ½ kg) (O) pieprz (O) sól (Sł) 2 łyżki jogurtu greckiego (K) 1 łyżka majonezu (K) kurkuma (G) Jajka ugotować na twardo, pokroić w kostkę. Pora pokroić w talarki. Jabłko obrać ze skórki i...
  • Nic dwa razy – Wisława Szymborska

    Przepis dodany:
    4.82
    Nic dwa razy – Wisława Szymborska
    Nic dwa razy Nic dwa razy się nie zdarza  i nie zdarzy. Z tej przyczyny zrodziliśmy się bez wprawy i pomrzemy bez rutyny. Choćbyśmy uczniami byli najtępszymi w szkole świata, nie będziemy repetować żadnej zimy ani lata. Żaden dzień się nie...
  • Czarodziejska Kraina z Aktywną Książką

    Przepis dodany:
    4.68
    Czarodziejska Kraina z Aktywną Książką
      To wszystko pyszne! Pod takim hasłem w niedzielę odbył się piknik otwierający letni sezon Aktywnej Książki. W programie obok literackich smakołyków i wspólnego czytania, z odrobiną czarodziejskich mocy powstały przepyszne owocowe...
  • Spływ kajakowy (weekendowy) – co zabrać?

    Przepis dodany:
    4.88
    Spływ kajakowy (weekendowy) – co zabrać?
    80% sukcesu to decyzja: pojechać na spływ kajakowy! Dzisiaj o tym, co zabrać ze sobą na amatorski weekendowy wypad z ogniskowym grillowaniem w wersji wege. 1. Ubranie: Najważniejsze by były odpowiednio dobrane do pogody i były wygodne. Materiał...
  • Tarta owsiana z cukinią i marchewką

    Przepis dodany:
    4.86
    Tarta owsiana z cukinią i marchewką
    Ciasto: 4 łyżki siemienia lnianego (S) 1 jajko (S) pieprz (O) sól (Sł) 1 szklanka płatków owsianych (bezglutenowych) (K) kurkuma (G) Farsz: 1 średnia cukinia (S) 1 duża marchew lub 2 mniejsze (S) bazylia suszona (O) Sos: 1 jajko (S) 2 łyżki mąki...

Jeżeli zauważysz, że Twoje przepisy znajdują się na naszej stronie, a nie chcesz, aby tak było, proszę wyślij nam wiadomość e-mail - a my je usuniemy z wyszukiwarki.

Dlaczego warto dodać swój blog do wyszukiwarki?
  • ...to dodatkowy sposób na zdobycie wartościowych odwiedzin na Twoją stronę internetową. Duża grupa użytkowników wchodzi na nasz serwis poszukiwaniu jakichkolwiek przepisów kulinarych.
  • ...potrzebujemy tytułu, krótkie streszczenie treści (początek) oraz zdjęcie przepisu, aby przedstawić naszym użytkownikom jak najlepszy rezutlat wyszukiwań. Wszystkie informacje pobieramy z kanałów RSS Twojego bloga i wtedy odsyłamy naszych użytkowników na wpis z przepisem na Twoim blogu (nie używamy całej treści Twojego przepisu).