Dorsz w tapenadzie i szynce dojrzewającej, puree z pasternaku i topinamburu, pieczone pomidory
400-600g dorsza 1 opakowanie czarnych oliwek 100 ml oleju rzepakowego z pierwszego tłoczenia 2 ząbki czosnku 6-8 plastrów szynki dojrzewającej sól pieprz Na puree: 1-2 sztuki korzenia pasternaku 2 ziemniaki kilka sztuk topinamburu 1 gałązka...
Jeżeli zauważysz, że Twoje przepisy znajdują się na naszej stronie, a nie chcesz, aby tak było,
proszę wyślij nam wiadomość e-mail - a my je usuniemy z wyszukiwarki.
Dlaczego warto dodać swój blog do wyszukiwarki?
- ...to dodatkowy sposób na zdobycie wartościowych odwiedzin na Twoją stronę internetową.
Duża grupa użytkowników wchodzi na nasz serwis poszukiwaniu jakichkolwiek przepisów kulinarych.
- ...potrzebujemy tytułu, krótkie streszczenie treści (początek) oraz zdjęcie przepisu,
aby przedstawić naszym użytkownikom jak najlepszy rezutlat wyszukiwań.
Wszystkie informacje pobieramy z kanałów RSS Twojego bloga i wtedy odsyłamy naszych użytkowników
na wpis z przepisem na Twoim blogu (nie używamy całej treści Twojego przepisu).