Bak?a?an zapiekany z mi?sem i kasz? gryczan?
Bak?a?an to takie pi?kne warzywo. Intensywny fioletowy kolor, b?yszcz?ca skórka. A potem przecinamy go i nast?puje pierwsze rozczarowanie – nijaki mi??sz, szarobury i ponury. My?limy „podsma?ymy, podpieczemy, b?dzie lepiej”, a tu kolejne...
Jeżeli zauważysz, że Twoje przepisy znajdują się na naszej stronie, a nie chcesz, aby tak było,
proszę wyślij nam wiadomość e-mail - a my je usuniemy z wyszukiwarki.
Dlaczego warto dodać swój blog do wyszukiwarki?
- ...to dodatkowy sposób na zdobycie wartościowych odwiedzin na Twoją stronę internetową.
Duża grupa użytkowników wchodzi na nasz serwis poszukiwaniu jakichkolwiek przepisów kulinarych.
- ...potrzebujemy tytułu, krótkie streszczenie treści (początek) oraz zdjęcie przepisu,
aby przedstawić naszym użytkownikom jak najlepszy rezutlat wyszukiwań.
Wszystkie informacje pobieramy z kanałów RSS Twojego bloga i wtedy odsyłamy naszych użytkowników
na wpis z przepisem na Twoim blogu (nie używamy całej treści Twojego przepisu).