Chrupiące mille-feuille z bakłażanem, grzybami oyster i filetami z białego tuńczyka
Niezwykła chrupiąca potrawa z pogranicza kilku kuchennych kultur. Prosta do przygotowania, jednocześnie wyszukana i oryginalna.Składniki:jeden słoik filetów z białego tuńczyka Serrats1/2 bakłażana1 paczka grzybków oyster1/2 zielonej paprykioliwa...
Jeżeli zauważysz, że Twoje przepisy znajdują się na naszej stronie, a nie chcesz, aby tak było,
proszę wyślij nam wiadomość e-mail - a my je usuniemy z wyszukiwarki.
Dlaczego warto dodać swój blog do wyszukiwarki?
- ...to dodatkowy sposób na zdobycie wartościowych odwiedzin na Twoją stronę internetową.
Duża grupa użytkowników wchodzi na nasz serwis poszukiwaniu jakichkolwiek przepisów kulinarych.
- ...potrzebujemy tytułu, krótkie streszczenie treści (początek) oraz zdjęcie przepisu,
aby przedstawić naszym użytkownikom jak najlepszy rezutlat wyszukiwań.
Wszystkie informacje pobieramy z kanałów RSS Twojego bloga i wtedy odsyłamy naszych użytkowników
na wpis z przepisem na Twoim blogu (nie używamy całej treści Twojego przepisu).