Cielęcina marynowana w żubrówce na kaszotto buraczkowo-chrzanowym
Składniki (2 porcje):mięso:ok. 350 g polędwiczki cielęcej1/3 szklanki żubrówki1 ząbek czosnku1 źdźbło trawy żubrowej (jeśli nie mamy, to pomijamy)1 gałązka rozmarynu1/2 łyżeczki mielonego pieprzusól olej do smażeniakaszotto:1 łyżka...
Jeżeli zauważysz, że Twoje przepisy znajdują się na naszej stronie, a nie chcesz, aby tak było,
proszę wyślij nam wiadomość e-mail - a my je usuniemy z wyszukiwarki.
Dlaczego warto dodać swój blog do wyszukiwarki?
- ...to dodatkowy sposób na zdobycie wartościowych odwiedzin na Twoją stronę internetową.
Duża grupa użytkowników wchodzi na nasz serwis poszukiwaniu jakichkolwiek przepisów kulinarych.
- ...potrzebujemy tytułu, krótkie streszczenie treści (początek) oraz zdjęcie przepisu,
aby przedstawić naszym użytkownikom jak najlepszy rezutlat wyszukiwań.
Wszystkie informacje pobieramy z kanałów RSS Twojego bloga i wtedy odsyłamy naszych użytkowników
na wpis z przepisem na Twoim blogu (nie używamy całej treści Twojego przepisu).