Krem szparagowy z pesto bazyliowym i wędzonym łososiem
Składniki (4 porcje):1 - 1,5 pęczka ładnych, białych szparagów1, 25 l rosołu (najlepiej drobiowego)sólszczypta świeżo zmielonej gałki muszkatałowej2 żółtkaok. 2 łyżki pesto bazyliowego50 g wedzonego łososia pokrojonego w cieniutkie...
![](/s,msg,view,179259,995.html)
Jeżeli zauważysz, że Twoje przepisy znajdują się na naszej stronie, a nie chcesz, aby tak było,
proszę wyślij nam wiadomość e-mail - a my je usuniemy z wyszukiwarki.
Dlaczego warto dodać swój blog do wyszukiwarki?
- ...to dodatkowy sposób na zdobycie wartościowych odwiedzin na Twoją stronę internetową.
Duża grupa użytkowników wchodzi na nasz serwis poszukiwaniu jakichkolwiek przepisów kulinarych.
- ...potrzebujemy tytułu, krótkie streszczenie treści (początek) oraz zdjęcie przepisu,
aby przedstawić naszym użytkownikom jak najlepszy rezutlat wyszukiwań.
Wszystkie informacje pobieramy z kanałów RSS Twojego bloga i wtedy odsyłamy naszych użytkowników
na wpis z przepisem na Twoim blogu (nie używamy całej treści Twojego przepisu).