Kurczak po dijońsku z musztardą i estragonem / Chicken Dijon with mustard and tarragon
Dziś francuski sposób na kurczaka. Danie w stylu comfort food - domowe i kojące. Ja użyłam piersi kurczaka pozbawione skóry i kości (co pozwoliło mi skrócić czas duszenia). Bez obaw można użyć udek lub pokrojonego na ćwiartki kurczaka, ale...
![](/s,msg,view,179660,2848.html)
Jeżeli zauważysz, że Twoje przepisy znajdują się na naszej stronie, a nie chcesz, aby tak było,
proszę wyślij nam wiadomość e-mail - a my je usuniemy z wyszukiwarki.
Dlaczego warto dodać swój blog do wyszukiwarki?
- ...to dodatkowy sposób na zdobycie wartościowych odwiedzin na Twoją stronę internetową.
Duża grupa użytkowników wchodzi na nasz serwis poszukiwaniu jakichkolwiek przepisów kulinarych.
- ...potrzebujemy tytułu, krótkie streszczenie treści (początek) oraz zdjęcie przepisu,
aby przedstawić naszym użytkownikom jak najlepszy rezutlat wyszukiwań.
Wszystkie informacje pobieramy z kanałów RSS Twojego bloga i wtedy odsyłamy naszych użytkowników
na wpis z przepisem na Twoim blogu (nie używamy całej treści Twojego przepisu).