Wyszukiwarka przepisów kulinarnych...

Chcesz dodać swój lub ulubiony blog... napisz (kontakt w stopce)

Polędwica wołowa z musztardą francuską, kurki, pieczona czerwona cebula / Tenderloin with French mustard, chanteliers, roasted red onion

Przepisu dodany: na
4.52 Wyświetleń: 14
Polędwica wołowa z musztardą francuską, kurki, pieczona czerwona cebula / Tenderloin with French mustard, chanteliers, roasted red onion
Wołowina i kurki – połączenie niemalże idealne, do tego aromatyczna czerwona cebula z pieca i sos śmietanowy. Takiemu daniu nie można sie oprzeć i warte jest każdych pieniędzy. Zapraszam :) ! Beef and chanterelles – almost perfect...
  • "jagodzianki ciotki Janki"
  • Ciasto z figami i orzechami
  • Wiosenna zupa z warzywami i kaszą jaglaną
  • Racuchy z jabłkami i cynamonem
  • Magdalenki
  • Sałatka warzywna
  • Jajo drewniane decoupage mały upominek na zajęcia
  • Tort mocno porzeczkowy
  • ZUPA OGÓRKOWA
  • Makaron w sosie kremowo-grzybowym
  • Zupa Neapolitańska

Jeżeli zauważysz, że Twoje przepisy znajdują się na naszej stronie, a nie chcesz, aby tak było, proszę wyślij nam wiadomość e-mail - a my je usuniemy z wyszukiwarki.

Dlaczego warto dodać swój blog do wyszukiwarki?
  • ...to dodatkowy sposób na zdobycie wartościowych odwiedzin na Twoją stronę internetową. Duża grupa użytkowników wchodzi na nasz serwis poszukiwaniu jakichkolwiek przepisów kulinarych.
  • ...potrzebujemy tytułu, krótkie streszczenie treści (początek) oraz zdjęcie przepisu, aby przedstawić naszym użytkownikom jak najlepszy rezutlat wyszukiwań. Wszystkie informacje pobieramy z kanałów RSS Twojego bloga i wtedy odsyłamy naszych użytkowników na wpis z przepisem na Twoim blogu (nie używamy całej treści Twojego przepisu).